+31 76 - 5331331

Glasvezel Noordbroek

In Noordbroek zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Noordbroek beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, hierdoor ontstaat voor bedrijven de mogelijkheid om vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een razendsnelle internet verbinding te realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel aanvragen in Noordbroek

Bij het aanvragen van Zakelijk Glasvezel komen er een aantal zaken om de hoek kijken. Zo zijn er een aantal gegevens van u vereist, waaronder enkele bedrijfs- en locatiegegevens. Er zal daarnaast ook in de aanvraag opgegeven moeten worden welke aanvullende diensten u over de verbinding wilt afnemen en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Indien u behoefte heeft aan extra (vaste) IP-adressen, dan kunt u dit ook in de aanvraag opgeven. Om Zakelijk Glasvezel aan te vragen kunt u contact opnemen met een van onze consultants.

Bedrijfsvestiging(en) koppelen met Zakelijk Glasvezel

Het is met Zakelijk Glasvezel gemakkelijk om eventuele bedrijfsvestigingen aan elkaar te koppelen. Door twee- of meer vestigingen te koppelen creëert u een centrale netwerkinfrastructuur, wat vele voordelen biedt. Het koppelen van vestigingen met behulp van Zakelijk Glasvezel kan op verschillende manieren. Er kan bijvoorbeeld gebruik worden gemaakt van een IP-VPN voor een optimale Quality of Service. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om vestigingen te koppelen met behulp van een Ethernet VPN of door een IPSEC-tunnel op te zetten, met eigen firewalls over het internet. Naast alleen vestigingen is er ook de mogelijkheid om een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers- en applicaties zich bevinden. Het werken in de Cloud wordt op deze manier een stuk aangenamer, doordat er via een VLAN een directe koppeling wordt opgezet naar de serverapparatuur in het datacenter.


Noordbroek maakt onderdeel uit van de gemeente Midden-Groningen