+31 76 - 5331331

Glasvezel Noordbeemster

In Noordbeemster zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Noordbeemster beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, het is hierdoor voor bedrijven mogelijk om tegen aantrekkelijke condities vrijwel overal een snelle internet aansluiting te realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Levertijd Zakelijk Glasvezel in Noordbeemster

De levertijd voor Zakelijk Glasvezel bedraagt bij een nieuwe aansluiting 3 tot 4 maanden. In Noordbeemster komt er veel bij kijken om een fysieke glasvezelaansluiting te realiseren. De oplevering is uitgewerkt in zowat 20 deelprocessen met verscheidene oplevertijd remmende factoren. Denk hierbij aan zaken als gemeentelijke vergunningen, bouwvak, vorst, obstakels op de route zoals snel- / waterwegen etc.

Zakelijk glasvezelverbinding delen in Noordbeemster

Om kosten te besparen kan er gekozen worden om met een andere partij de glasvezelaansluiting te delen. Hiervoor dienen beide (of meerdere) deelnemers gevestigd te zitten in hetzelfde fysieke pand. Er dient een hoofdcontractant gekozen te worden die verantwoordelijk is voor de verbinding. De hoofdcontractant is zelf verantwoordelijk om indien gewenst de kosten van de glasvezel access door te rekenen naar de andere partijen. Vervolgens neemt elke partij hun gewenste diensten af bij direct bij IP Visie, zij worden ook individueel gefactureerd. Al de afgenomen diensten per deelnemer zijn afgeschermd, andere deelnemers hebben dus geen toegang tot uw diensten.