Glasvezel Noord-Scharwoude

In Noord-Scharwoude zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Noord-Scharwoude beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor er voor bedrijven mogelijkheden ontstaan om tegen aantrekkelijke condities een razendsnelle internetverbinding te realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen in Noord-Scharwoude

In Noord-Scharwoude zijn er twee bedrijventerreinen. Op beide terreinen zijn er voor bedrijven mogelijkheden om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden.

De Wuyver

Op bedrijventerrein De Wuyver zijn er voor bedrijven mogelijkheden om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden.

De Mossel

Op bedrijventerrein De Mossel is het voor bedrijven ook mogelijk om van Zakelijk Glasvezel gebruik te maken om zo over een razendsnelle internetverbinding te beschikken. Dit geldt voor zowel De Mossel I als De Mossel II.

VoIP telefonie en Zakelijk Glasvezel

Naast snel internet is het met een zakelijke glasvezelverbinding ook mogelijk om op een veilige en betrouwbare manier te telefoneren. Hierbij lopen data- en telefonie gescheiden van elkaar over dezelfde verbinding. Wanneer u doet telefoneren via uw glasvezelverbinding, dan wordt hiervoor gebruik gemaakt van de techniek Voice over IP (VoIP). Bij IP Visie zijn er een tweetal VoIP-oplossingen waaruit u een keuze kunt maken. Zo kan uw huidige telefooncentrale op locatie worden aangesloten op het IP-netwerk met behulp van een SIP Trunk. Wanneer u niet beschikt over een eigen telefooncentrale, dan is er ook de mogelijkheid om deze functionaliteiten te huren met Hosted Telefonie.

Aanvullende diensten

Zakelijk Internet is een standaarddienst die over een zakelijke glasvezelverbinding wordt geleverd. Zonder Zakelijk Internet is er helaas geen mogelijkheid om Zakelijk Glasvezel af te nemen. Naast Zakelijk Internet zijn er wel diverse aanvullende diensten waaruit u een selectie kunt maken. Denk hierbij aan diensten als VoIP-telefonie, Zakelijk Pinnen, Alarm over IP, SIP Trunk, Ethernet VPN en nog vele andere diensten. De hoeveelheid diensten die afgenomen kunnen worden wordt bepaald door de capaciteit van de glasvezelverbinding. Deze capaciteit is 1 Gbit/s. U bent vrij om diensten te stapelen of aan te passen, zolang de maximale capaciteit van de glasvezelverbinding maar niet wordt overschreden.