Glasvezel Noord-Beveland

In de gemeente Noord-Beveland zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De tarieven van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de dichtstbijzijnde infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in de gemeente Noord-Beveland die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Colijnsplaat

Kamperland

Kats

Wissenkerke

Kortgene

Doe de Glasvezel postcodecheck

Meer informatie

Noord-Beveland is het op een na kleinste eiland van alle Zeeuwse eilanden en wordt nog niet overspoeld door het massatoerisme, ondanks het feit dat het prachtig gelegen is aan het Nationaal Park Oosterschelde, het Veerse Meer en de Noordzee. Noord Beveland is vooral bekend om de mogelijkheden op het gebied van watersport en beschikt over een aantal mooie jachthavens.

WiFi op Noord-Beveland

De dorpen Kamperland, Kortgene en Colijnsplaat beschikken op diverse openbare plaatsen over WiFi, speciaal voor de toeristensector. Dit is onderdeel van een project dat Delta uitvoert in een groot aantal plaatsen in Zeeland. Gratis wifi zorgt er voor dat gebruikers gemakkelijk en snel toegang hebben tot internet zonder dat dit ten koste gaat van hun databundel. Op deze manier wil men met name de buitenlandse toerist tegemoet komen.