+31 76 - 5331331

Glasvezel Noardeast-Fryslan

In de gemeente Noardeast-Fryslân zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten van een aansluiting worden bepaald door een aantal factoren zoals de locatie van het pand ten opzichte van de dichtstbijzijnde infrastructuur, contractduur en gewenste snelheid van internet.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in de gemeente Noardeast-Fryslan die gevestigd zijn in:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Meer informatie

Met Zakelijk Glasvezel is het mogelijk om signalen sneller en betrouwbaarder door te zenden, wat een zeer positieve invloed heeft op de snelheid van uw internetverbinding. Een glasvezelverbinding communiceert op basis van lichtsignalen, hierdoor kunnen signalen over een grotere afstand worden verzonden. Mede hierdoor zijn de mogelijkheden van Zakelijk Glasvezel vrijwel oneindig, maar vooral de modulair en schaalbare opbouw van Zakelijk Glasvezel zorgen ervoor dat Zakelijk Glasvezel een goede investering is voor nu... maar ook in de toekomst.

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen die voor bedrijven interessant zijn. Snelheden tot 1.000 Mbit/s (of zelfs hoger op aanvraag) kunnen behaald worden met Zakelijk Glasvezel. Ook is het zo dat de uploadsnelheid gelijk is aan de downloadsnelheid van een glasvezelverbinding. Een van de belangrijkste voordelen van is dat IP Visie over een glasvezelverbinding meerdere diensten kan leveren. Zo hoeft u niet langer meerdere lijnen af te nemen bij uw provider. Naast dit kent een glasvezelverbinding nog veel meer voordelen.

Vestiging(en) verbinden met glasvezel

Met glasvezel koppelt u eenvoudig eventuele nevenvestigingen. Zo ontstaat een centrale infrastructuur die vele voordelen biedt. Het koppelen van vestigingen met glasvezel is te realiseren op verschillende manieren. Er kan gekozen worden voor een IP-VPN voor een optimale Quality of Service. Daarnaast is het ook mogelijk om andere vestigingen te koppelen met behulp van een Ethernet VPN of een IPSEC-tunnel op te zetten met eigen firewalls over het internet. Naast het koppelen van eigen vestigingen is het ook mogelijk om een directe koppeling te realiseren naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Op deze wijze wordt het werken in de Cloud veel plezieriger, doordat een directe koppeling wordt gemaakt via een VLAN naar uw eigen kast of serverapparatuur in het datacenter.

Beschikbaarheid van Zakelijk Glasvezel in de gemeente Noardeast-Fryslân

In Nederland is het mogelijk om Zakelijk Glasvezel op iedere locatie te leveren. De eenmalige aansluitkosten van een zakelijke glasvezelverbinding zijn echter afhankelijk van de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. Wanneer uw bedrijfspand zich op een grotere afstand bevindt van het glasvezelnetwerk, dan kunnen de bijbehorende kosten in hoog tempo oplopen. Dit komt omdat de glasvezelverbinding over een grotere afstand gerealiseerd moet worden. Om deze reden kent iedere locatie in Nederland zijn eigen unieke tarieven voor Zakelijk Glasvezel. Aan de hand van de Glasvezel Postcodecheck kunt u snel en gemakkelijk bepalen wat de mogelijkheden en prijzen zijn van Zakelijk Glasvezel voor een specifieke bedrijfslocatie in de gemeente Noardeast-Fryslân.