Glasvezel Noardeast-Fryslan

In de gemeente Noardeast-Fryslân zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten van een aansluiting worden bepaald door een aantal factoren zoals de locatie van het pand ten opzichte van de dichtstbijzijnde infrastructuur, contractduur en gewenste snelheid van internet.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in de gemeente Noardeast-Fryslan die gevestigd zijn in:

Doe de glasvezel postcodecheck

Meer informatie

Met Zakelijk Glasvezel is het mogelijk om signalen sneller en betrouwbaarder door te zenden, wat een zeer positieve invloed heeft op de snelheid van uw internetverbinding. Een glasvezelverbinding communiceert op basis van lichtsignalen, hierdoor kunnen signalen over een grotere afstand worden verzonden. Mede hierdoor zijn de mogelijkheden van Zakelijk Glasvezel vrijwel oneindig, maar vooral de modulair en schaalbare opbouw van Zakelijk Glasvezel zorgen ervoor dat Zakelijk Glasvezel een goede investering is voor nu... maar ook in de toekomst.

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen die voor bedrijven interessant zijn. Snelheden tot 1.000 Mbit/s (of zelfs hoger op aanvraag) kunnen behaald worden met Zakelijk Glasvezel. Ook is het zo dat de uploadsnelheid gelijk is aan de downloadsnelheid van een glasvezelverbinding. Een van de belangrijkste voordelen van is dat IP Visie over een glasvezelverbinding meerdere diensten kan leveren. Zo hoeft u niet langer meerdere lijnen af te nemen bij uw provider.