+31 76 - 5331331

Glasvezel Kleinwijk in Nistelrode

Op het bedrijventerrein Kleinwijk in Nistelrode is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel = toekomstvast

Zakelijk Glasvezel wordt geleverd met een standaardcapaciteit van 1 Gbit/s. Hiermee beschikt over een enorm groeipad voor zowel diensten als qua capaciteit. Wanneer u toch capaciteit tekort zou komen, dan is het mogelijk om deze tegen meerprijs te verhogen tot maximaal 10 Gbit/s. Nieuwe ontwikkelingen op het gebied van internet volgen elkaar de dag in hoog tempo op. Met Zakelijk Glasvezel bent u klaar voor deze ontwikkelingen doordat u beschikt over voldoende capaciteit voor de diensten die u nu wenst te gebruiken, maar ook voor eventuele diensten die u later gaat inzetten.

Redundante glasvezelverbinding op bedrijventerrein Kleinwijk

Wanneer Internet van het grootste belang is voor organisaties, dan kunt u kiezen voor een redundant uitgevoerde verbinding. U bent dan verzekerd dat uw verbinding online is ten alle tijden. Er zijn verschillende mogelijkheden voor een redundantie. Dit kan je onder andere bereiken door een verbinding af te nemen bij verschillende providers met een geografisch van elkaar gescheiden netwerk. Om er zeker van te zijn dat de redundantie die u wenst toe te passen ook de geschikt is voor uw bedrijfssituatie, dan kunt u contact opnemen met een van onze adviseurs. Onze adviseurs weten u alles vertellen over redundantie en weten welke Redundante varianten bij uw bedrijfssituatie en wensen aansluiten.