+31 76 - 5331331

Glasvezel 't Lochter in Nijverdal

Op bedrijventerrein 't Lochter in Nijverdal ligt een glasvezel netwerk van KPN. Zakelijk Glasvezel wordt tegen standaard tarieven in alle straten van dit bedrijventerrein geleverd.

Het netwerk is aangelegd in 2009 en ondertussen maken enkele tientallen bedrijven gebruik van de mogelijkheden van glasvezel voor snel internet, VoIP, VPN tunnels en cloudtoepassingen. De kosten van een aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel diensten

Over een zakelijke glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Naast deze standaarddienst kunt u nog een keuze maken uit een hoop aanvullende diensten waaruit u nog een keuze kunt maken. U kunt hierbij het beste denken aan diensten als Zakelijk Pinnen, Alarm over IP, SIP Trunk, Ethernet VPN en nog vele andere diensten. De capaciteit van de glasvezelverbinding bepaald hoeveel diensten er maximaal afgenomen kunnen worden. Diensten kunnen gemakkelijk worden aangepast of worden gestapeld, zolang de capaciteit van 1 Gbit/s niet wordt overschreden.

Zakelijk Glasvezel aanvragen op 't Lochter

Wanneer u Zakelijk Glasvezel aanvraagt, dan zijn er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u vereist. Tevens dient er in de aanvraag opgegeven te worden welke aanvullende diensten er over de verbinding geleverd dienen te worden en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Het is ook mogelijk om extra (vaste) IP-adressen aan te vragen. Met uw aanvraag voor Zakelijk Glasvezel kunt u terecht bij een van onze consultants.