+31 76 - 5331331

Glasvezel Nijverdal

In Nijverdal zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Nijverdal beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting kunnen realiseren.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Nijverdal die gevestigd zijn op bedrijventerrein:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Meer informatie over glasvezel in Nijverdal

Doordat Nijverdal beschikt over een eigen centrale levert dat overal in de gemeente mogelijkheden op voor ondernemers. Niet alleen op het gebied van glasvezel, maar ook op het gebied van VDSL en Ethernet over Koper.

Uw glasvezelverbinding in Nijverdal delen

Het delen van Zakelijk glasvezel is mogelijk. U kunt met meerdere gebruikers binnen hetzelfde bedrijfspand gebruik maken van één glasvezelverbinding. Door middel van deze constructie is het mogelijk voor kleinere bedrijven die de kosten van een eigen glasvezel verbinding niet kunnen dragen om toch aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk. Bij het delen van Zakelijk glasvezel wordt een enkele partij aangewezen als hoofdcontractant en deze is verantwoordelijk voor de verbinding. Het is gebruikelijk dat de eenmalige aansluitkosten en de maandelijkse kosten door de hoofdcontractant worden doorgerekend aan de overige partijen. Iedere partij kan direct bij IP Visie zijn gewenste diensten afnemen, zij worden hiervoor individueel gefactureerd. De diensten die door de partijen worden afgenomen staan los van elkaar en zijn afgeschermd voor de overige partijen.

Bellen over Zakelijk glasvezel

Bellen over Zakelijk glasvezel is een betrouwbare en veilige manier om uw telefoonverkeer over uw glasvezelverbinding af te handelen. U heeft dan telefonie en data (bv. internet) over een enkele verbinding. Bij bellen over het glasvezelnetwerk wordt gebruik gemaakt van Voice Over IP. Dit betekent simpelweg dat uw dataverkeer over het glasvezelnetwerk wordt getransporteerd. Tevens kent VoIP veel meer mogelijkheden dan het traditionele telefoonverkeer over een analoge lijn. IP Visie biedt een tweetal diensten om uw telefoonverkeer via VoIP aan te sluiten over het zakelijke glasvezelnetwerk.