Glasvezel Nijverdal

In Nijverdal zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Nijverdal beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting kunnen realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

't Lochter

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Nijverdal, die gevestigd zijn op bedrijventerrein 't Lochter.

Meer informatie over glasvezel in Nijverdal

Doordat Nijverdal beschikt over een eigen centrale levert dat overal in de gemeente mogelijkheden op voor ondernemers. Niet alleen op het gebied van glasvezel, maar ook op het gebied van VDSL en Ethernet over Koper.

Bellen over Zakelijk glasvezel

Bellen over Zakelijk glasvezel is een betrouwbare en veilige manier om uw telefoonverkeer over uw glasvezelverbinding af te handelen. U heeft dan telefonie en data (bv. internet) over een enkele verbinding. Bij bellen over het glasvezelnetwerk wordt gebruik gemaakt van Voice Over IP. Dit betekent dat uw dataverkeer over het glasvezelnetwerk wordt getransporteerd. Tevens kent VoIP veel meer mogelijkheden dan het traditionele telefoonverkeer over een analoge lijn. IP Visie biedt een tweetal diensten om uw telefoonverkeer via VoIP aan te sluiten over het zakelijke glasvezelnetwerk.