Glasvezel Nijnsel

In Nijnsel zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Nijnsel beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven vrijwel overal de mogelijkheid hebben om tegen aantrekkelijke voorwaarden te beschikken over een razendsnelle internetaansluiting.

Doe de glasvezel postcodecheck

Glasvezel op bedrijventerrein in Nijnsel

Nijnsel beschikt over een bedrijventerrein. Op dit bedrijventerrein zijn er goede mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op de uitgebreide glasvezelinfrastructuur in Nijnsel. Dankzij een modulaire- en schaalbare opbouw kan Zakelijk Glasvezel voor allerlei toepassingen binnen uw organisatie worden gebruikt.

Bedrijventerrein Nijnsel

Het gelijknamige bedrijventerrein Nijnsel beschikt over een oppervlakte van 23 hectare en kent een goede bereikbaarheid. Op bedrijventerrein Nijnsel is al enkele jaren een glasvezelnetwerk aanwezig. Hierdoor hebben alle bedrijven die op het terrein gevestigd zijn de mogelijkheid om tegen aantrekkelijke voorwaarden te beschikken over een snelle internetverbinding middels Zakelijk Glasvezel.

Contract afsluiten voor Zakelijk Glasvezel in Nijnsel

Voor Zakelijk Glasvezel kent IP Visie standaard een drietal contracttermijnen. Het is mogelijk om een 1-jarig, 3-jarig of 5-jarig contract af te sluiten. Wanneer ervoor kiest om een contract af te sluiten met een langere looptijd, dan kunt in veel gevallen profiteren van een aantrekkelijker tarief voor zowel de eenmalige als de maandelijkse kosten. Wanneer de initiële contractduur is verstreken, dan is er uiteraard de mogelijkheid om het contract te verlengen voor wederom een periode van 1, 3 of 5 jaar. Wanneer u geen verlengingscontract doet afsluiten, dan zal de glasvezelverbinding maandelijks opzegbaar zijn. De tarieven die zijn vastgelegd in het oorspronkelijke contract blijven dan geldig.


Nijnsel is onderdeel van de gemeente Meierijstad