+31 76 - 5331331

Glasvezel Winkelsteeg in Nijmegen

Op het bedrijventerrein Winkelsteeg in Nijmegen is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten om aangesloten te worden zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bekijk de glasvezeltarieven en mogelijkheden in Winkelsteeg

In Winkelsteeg zijn de glasvezeltarieven gebonden met de locatie van uw pand. Deze afstand van uw pand tot het glasvezelnetwerk is bepalend voor de glasvezeltarieven op uw locatie. Hoe gemakkelijker het is om uw aansluiting op het glasvezelnetwerk te realiseren, hoe lager de aansluitkosten zullen uitvallen. Om inzicht te krijgen over de mogelijkheden en tarieven in Winkelsteeg is het noodzakelijk om een glasvezel postcodecheck uit te voeren.

Het groeipad van Zakelijk Glasvezel

De capaciteit van Zakelijk Glasvezel bedraagt standaard 1 Gbit/s. Dit enorme groeipad kan worden gevuld met verschillende diensten en services die helpen bij de ondersteuning van uw bedrijfsvoering. Doordat glasvezelverbindingen modulair en schaalbaar van opbouw zijn, maakt dat het mogelijk om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding. Wanneer er de behoefte bestaat aan een capaciteit groter dan 1 Gbit/s, dan kan deze capaciteit tegen meerprijs worden uitgebreid tot wel 10 Gbit/s.