Glasvezel Winkelsteeg in Nijmegen

Op het bedrijventerrein Winkelsteeg in Nijmegen is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten om aangesloten te worden zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Bekijk de glasvezeltarieven en mogelijkheden in Winkelsteeg

In Winkelsteeg zijn de glasvezeltarieven gebonden met de locatie van uw pand. Deze afstand van uw pand tot het glasvezelnetwerk is bepalend voor de glasvezeltarieven op uw locatie. Hoe gemakkelijker het is om uw aansluiting op het glasvezelnetwerk te realiseren, hoe lager de aansluitkosten zullen uitvallen. Om inzicht te krijgen over de mogelijkheden en tarieven in Winkelsteeg is het noodzakelijk om een glasvezel postcodecheck uit te voeren.

Zakelijk Glasvezel diensten

Bij een glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Er zijn nog een hoop aanvullende diensten waaruit u een selectie kunt maken. U kunt dan denken aan diensten als VOIP bellen, Ethernet VPN, SIP-trunk, Zakelijk Pinnen en nog veel meer. Elke dienst is makkelijk aanpasbaar, zolang de limiet van 1 Gbit/s van de glasvezel access niet overschreden wordt.

Doe de Glasvezel postcodecheck