+31 76 - 5331331

Glasvezel Westkanaaldijk in Nijmegen

Op het bedrijventerrein Westkanaaldijk in Nijmegen is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Redundante verbinding op Westkanaaldijk

Wanneer het voor de bedrijfsvoering van uw organisatie van cruciaal belang is dat u continu in verbinding staat met het internet, dan biedt redundantie een uitkomst. Met een redundante verbinding heeft u de zekerheid dat uw verbinding ten alle tijden online zal zijn. Het toepassen van redundantie kan op verschillende manieren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het afnemen van een verbinding bij verschillende internetproviders die beschikken over een geografisch van elkaar gescheiden netwerk. Wenst u advies voor het selecteren van de meest geschikte oplossing voor uw bedrijfssituatie? Dan kunt u hiervoor terecht bij een van onze adviseurs. Onze adviseurs weten u alles te vertellen over de verschillende varianten van redundantie en of deze aansluiten bij uw bedrijfssituatie.

Bellen over Zakelijk Glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel is het mogelijk om op een veilige en betrouwbare manier te telefoneren. Data- en telefonie worden dan gescheiden van elkaar getransporteerd over dezelfde verbinding. Bij IP Visie zijn er een tweetal VoIP (Voice over IP) diensten waaruit u een keuze kunt maken. Zo kan uw huidige telefooncentrale kan op locatie worden aangesloten op het IP-netwerk met behulp van een SIP Trunk. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om alle functionaliteiten van een geavanceerde telefooncentrale te huren met Hosted Telefonie.