+31 76 - 5331331

Glasvezel Tradeparc Nijmegen in Nijmegen

Op het bedrijvencentrum Tradeparc Nijmegen in Nijmegen ligt een glasvezel netwerk. Het is voor bedrijven die gevestigd zijn in de straten van het terrein mogelijk om tegen standaard tarieven aangesloten te worden op dit netwerk. De eenmalige- en maandelijkse kosten voor een glasvezel aansluiting zijn onder andere afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezel op Tradeparc Nijmegen aanvragen

Wanneer u glasvezel op Tradeparc Nijmegen wenst aan te vragen, dan zijn er een aantal zaken die om de hoek komen kijken. Naast een aantal vereiste bedrijfs- en locatiegegevens dient in de aanvraag opgegeven te worden van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Wanneer u behoefte heeft aan extra IP-adressen, dan kunt u deze aanvragen. Met uw aanvraag voor Zakelijk Glasvezel kunt u terecht bij een van onze consultants.

Levertijd voor een nieuwe glasvezelaansluiting op Tradparc Nijmegen

De levertijd voor een nieuwe glasvezel aansluiting bedraagt 3 tot 4 maanden. Bij het realiseren van een glasvezelverbinding op Tradeparc Nijmegen komt er een hoop kijken. Zo bestaat het opleveringsproces uit ongeveer 20 deelprocessen en kent verscheidene levertijd vertragende factoren. Denk hierbij aan zaken als het aanvragen van gemeentelijke vergunningen, vorst, bouwvak, obstakels op de route zoals snel- / waterwegen, tekort aan capaciteit in de grond en meer...