+31 76 - 5331331

Glasvezel Oostkanaalhaven in Nijmegen

Op het industrieterrein Oostkanaalhaven in Nijmegen ligt een glasvezel netwerk van KPN. Bedrijven kunnen op verzoek worden aangesloten op dit netwerk. De kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bekijk alle tarieven voor Zakelijk Glasvezel op Oostkanaalhaven

Op de Oostkanaalhaven gelden voor iedere bedrijfslocatie unieke tarieven voor Zakelijk Glasvezel. Een bepalende factor voor deze tarieven is de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. Wanneer uw bedrijfspand gemakkelijker gekoppeld kan worden aan een glasvezelnetwerk, dan zullen de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker uitvallen. Met onze unieke Postcodecheck kunt u snel en gemakkelijk inzicht krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden van Zakelijk Glasvezel voor uw bedrijfslocatie op industrieterrein Oostkanaalhaven.

Contract afsluiten voor Zakelijk Glasvezel op Oostkanaalhaven

IP Visie kent voor Zakelijk Glasvezel standaard een drietal contracttermijnen. U heeft de mogelijkheid om een contract af te sluiten voor een periode van 1, 3 of 5 jaar. Wanneer u ervoor kiest om een contract af te sluiten met een langere looptijd, dan kunt u in veel gevallen profiteren van aantrekkelijkere tarieven voor zowel de eenmalige aansluitkosten als de maandelijkse abonnementskosten. Wanneer de initiële contractduur is verstreken, dan heeft u uiteraard de mogelijkheid om het contract te verlengen voor weer een periode van 1, 3 of 5 jaar. Wanneer u geen verlengingscontract ondertekend, dan zal de glasvezelverbinding maandelijks opzegbaar zijn. De tarieven die zijn afgesproken in het oorspronkelijke contract blijven dan geldig.