+31 76 - 5331331

Glasvezel Noordkanaalhaven in Nijmegen

Op het industrieterrein Noordkanaalhaven in Nijmegen ligt een glasvezel netwerk van KPN. Bedrijven kunnen op verzoek worden aangesloten op dit netwerk. De kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Diensten over Zakelijk Glasvezel

Over een zakelijke glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Zonder Zakelijk Internet is het helaas niet mogelijk om Zakelijk Glasvezel af te nemen. Gelukkig zijn er naast deze standaarddienst vele aanvullende diensten waaruit u een selectie kunt maken. Er kan hierbij gedacht worden aan diensten als VoIP-telefonie, Zakelijk Pinnen, Alarm over IP, SIP Trunk, Ethernet VPN en nog vele andere diensten. De capaciteit van de glasvezelverbinding bepaald hoeveel diensten er maximaal kunnen worden afgenomen. U bent vrij om diensten te stapelen of aan te passen, zolang de maximale capaciteit van de glasvezel access niet wordt overschreden.

Levertijd van Zakelijk Glasvezel op Noordkanaalhaven

Voor de realisatie van een nieuwe glasvezelaansluiting dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. Reden hiervoor is dat er bij het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting op industrieterrein Noordkanaalhaven een hoop komt kijken. De oplevering is uitgewerkt in ongeveer 20 deelprocessen en kent verscheidene vertragende factoren. Er kan met name hierbij gedacht worden aan factoren als de bouwvak, vorst, obstakels op de route (snel-/waterwegen), aanvragen van gemeentelijke vergunningen en meer...