+31 76 - 5331331

Glasvezel Lindenholt in Nijmegen

Op het bedrijventerrein Lindenholt in Nijmegen ligt een glasvezel netwerk. Bedrijven kunnen eenvoudig worden aangesloten op dit netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Oplevering van een glasvezelaansluiting op Lindenholt

De levertijd van een nieuwe glasvezelaansluiting bedraagt gemiddeld 3 tot 4 maanden. Reden voor deze doorlooptijd is dat er veel komt kijken bij het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting op bedrijventerrein Lindenholt. Het opleveringsproces is uitgewerkt in ongeveer 20 deelprocessen en kent een diversiteit aan factoren die deze levertijd kunnen doen vertagen. U kunt hierbij denken aan zaken als de bouwvak, het aanvragen van gemeentelijke vergunningen, vorst, obstakels op de route (snel-/waterwegen) en meer...

Een toekomstvast groeipad...

De standaardcapaciteit van Zakelijk Glasvezel bedraagt 1 Gbit/s. Dit toekomstvaste groeipad kan worden gevuld met verschillende diensten en services. De modulaire en schaalbare opbouw van glasvezelverbindingen maakt het mogelijk om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding. Indien een capaciteit van 1 Gbit/s onvoldoende toereikend is voor de behoeften van uw organisatie, dan kan IP Visie op aanvraag en tegen een meerprijs deze capaciteit voor u verhogen naar wel 10 Gbit/s!