+31 76 - 5331331

Glasvezel Kerkenbos in Nijmegen

Op het bedrijventerrein Kerkenbos in Nijmegen ligt een glasvezel netwerk van KPN. Bedrijven kunnen tegen standaard tarieven worden aangesloten op dit netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bedrijfsvestigingen koppelen met Zakelijk Glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel is het mogelijk om op een gemakkelijke manier uw bedrijfsvestigingen aan elkaar te koppelen. Wanneer u twee of meer vestigingen aan elkaar doet koppelen, dan creëert u één centrale netwerkinfrastructuur die vele voordelen met zich meebrengt. Bedrijfsvestigingen kunnen op verschillende manieren aan elkaar worden gekoppeld. Zo kan er gebruik worden gemaakt van een IP-VPN voor een optimale Quality of Service. Er is daarnaast ook de mogelijkheid om vestigingen te koppelen met een Ethernet VPN of door een IPSEC-tunnel op te zetten, met eigen firewalls over het internet. Tevens is er ook de mogelijkheid om een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Werkzaamheden in de Cloud worden op deze manier een stuk aangenamer doordat er via een VLAN een directe koppeling wordt gemaakt naar uw serverapparatuur in het datacenter.

Zakelijk Glasvezel aanvragen op Kerkenbos

Wanneer u Zakelijk Glasvezel doet aanvragen, dan zijn er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u nodig. Er zal in de aanvraag ook opgegeven moeten worden van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Wanneer u gebruik wenst te maken van extra (vaste) IP-adressen, dan kunt u dit ook in de aanvraag opgeven. Om Zakelijk Glasvezel aan te vragen kunt u contact opnemen met een van onze consultants.