+31 76 - 5331331

Glasvezel De Grift in Nijmegen

Op bedrijventerrein de Grift in Nijmegen is het mogelijk voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Tarieven voor Zakelijk Glasvezel op de Grift

Op bedrijventerrein de Grift zijn de tarieven voor Zakelijk Glasvezel verbonden aan de locatie van uw bedrijfspand. Deze tarieven voor uw pand worden voornamelijk bepaald door de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde landelijke glasvezelknooppunt. De eenmalige aansluitkosten vallen aantrekkelijker uit wanneer uw bedrijfspand gemakkelijk(er) gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk. Aan de hand van onze Postcodecheck kunt u inzicht krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden.

Zakelijk Glasvezel diensten

Over een zakelijke glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Zonder deze standaarddienst is het helaas niet mogelijk om gebruik te maken van Zakelijk Glasvezel. Gelukkig zijn er naast Zakelijk Internet nog vele aanvullende diensten waaruit u een keuze kunt maken. Dit zijn diensten als Zakelijk Pinnen, Alarm over IP, VoIP bellen, Ethernet VPN, SIP Trunk en nog vele andere diensten. U bent vrij om diensten te stapelen of aan te passen, zolang de maximale capaciteit van de glasvezel access niet wordt overschreden.