+31 76 - 5331331

Glasvezel Brabantse Poort in Nijmegen

Op het bedrijventerrein Brabantse Poort in Nijmegen ligt een glasvezel netwerk. Bedrijven die hier zijn gevestigd kunnen worden aangesloten op dit netwerk. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezelrouter

Voordat u van Zakelijk Glasvezel gebruik kunt maken is het van belang dat u beschikt over een geschikte glasvezelrouter. Bij IP Visie is het mogelijk om een managed router service af te nemen waarbij de router voor u wordt geïnstalleerd en beheerd. U heeft uiteraard ook de mogelijkheid om zelf een geschikte glasvezelrouter aan te leveren.

  • Managed Router: Wanneer u een managed router afneemt, dan blijft de router eigendom van IP Visie. U heeft bij een managed router zelf geen toegang tot de router en er is ook geen mogelijkheid om de standaardinstellingen aan te passen. IP Visie is verantwoordelijk voor een correcte werking van het apparaat en bij defecten wordt de apparatuur zonder extra kosten vervangen.

  • Routerloos: Het afnemen van een router bij IP Visie is geen verplichting. Wanneer u zelf voor een geschikte glasvezelrouter wilt zorgen, dan is dat mogelijk. Houdt er wel rekening mee dat wanneer u zelf voor een glasvezelrouter zorgt, u ook verantwoordelijk bent voor het onderhoud en beheer van het apparaat. Let er bij het selecteren van een glasvezelrouter op dat deze voldoet aan een aantal specificaties.

Redundant uitgevoerde verbinding op Brabantse Poort

Wanneer internet van het grootste belang is voor uw organisatie, dan biedt een redundant uitgevoerde glasvezelverbinding een geschikte oplossing. U heeft dan de zekerheid dat uw verbinding ten alle tijden online is. Het toepassen van redundantie kan op verschillende manieren. Zo kan redundantie onder andere bereikt worden door een verbinding bij verschillende internetproviders af te nemen die beschikken over een geografisch gescheiden netwerk. De adviseurs van IP Visie kunnen u bijstaan bij het selecteren van de meest geschikte redundante oplossing voor uw bedrijfssituatie. Onze adviseurs kunnen u alles vertellen over de verschillende varianten van redundantie en welke variant het beste aansluit bij uw bedrijfssituatie en waarom.