+31 76 - 5331331

Glasvezel Bijsterhuizen in Nijmegen

Op het bedrijventerrein Bijsterhuizen in Nijmegen ligt een glasvezel netwerk. Alle bedrijven die hier zijn gevestigd kunnen worden aangesloten op dit netwerk. De eenmalige aansluitkosten zijn standaard en voor alle bedrijven gelijk vanwege het feit dat alle straten op het bedrijventerrein voorzien zijn van lege buizen, waardoor bedrijven gemakkelijk kunnen worden aangesloten. De maandelijkse abonnementskosten zijn afhankelijk van de gewenste snelheid van Internet, de keuze voor de router en contractduur.

Dit geldt voor ook voor bedrijven die gevestigd zijn op Bijsterhuizen-Noord, Bijsterhuizen-Zuid of op Bijsterhuizen II

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bandbreedte en glasvezel

Een zakelijke glasvezelverbinding kent standaard een capaciteit van 1 Gbit/s. Dit enorme groeipad biedt de mogelijkheid om naar eigen wens verschillende diensten en services te stapelen. Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar van opbouw, waardoor er meerdere diensten kunnen worden afgenomen over dezelfde verbinding. Voldoet de capaciteit van 1 Gbit/s niet voldoende aan de behoeften van uw organisatie? Dan kan IP Visie deze capaciteit tegen een meerprijs verhogen tot wel 10 Gbit/s.

Tarieven voor Zakelijk Glasvezel op Bijsterhuizen

Zakelijk Glasvezel kent unieke tarieven voor iedere bedrijfslocatie op bedrijventerrein Bijsterhuizen. De tarieven voor een glasvezel aansluiting worden voornamelijk bepaald aan de hand van de afstand vanaf uw bedrijfspand tot het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. Wanneer uw bedrijfspand gemakkelijker gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk, dan zullen de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker uitvallen. Controleer de voor uw locatie geldende tarieven aan de hand van onze unieke Glasvezel Postcodecheck.