+31 76 - 5331331

Glasvezel De Flier in Nijkerk

Op bedrijventerrein De Flier in Nijkerk is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezeltarieven & mogelijkheden op bedrijventerrein De Flier

De tarieven voor Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein De Flier zijn uniek per bedrijfslocatie. Een bepalende factor voor deze tarieven is de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. Wanneer uw bedrijfspand gemakkelijk gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk, dan zullen de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker uitvallen. Aan de hand van onze Postcodecheck kunt u snel en gemakkelijk inzicht krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden.

Levertijd van Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein De Flier

Om een nieuwe glasvezelaansluiting te realiseren, dan dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. Reden hiervoor is dat er een hoop komt kijken bij het aansluiten van een bedrijfspand op het glasvezelnetwerk. Zo bestaat het opleveringsproces uit ongeveer 20 deelprocessen en kunnen er onvoorziene factoren optreden waardoor de levertijd wordt vertraagd. Denk hierbij aan factoren als vorst, bouwvak, gesloten seizoenen*, aanvragen van gemeentelijke vergunningen en meer.

*Gesloten seizoenen lopen in Nederland van 15 oktober tot en met 1 april

Op bedrijventerrein De Flier mogen zich bedrijven vestigen tot milieucategorie 4