+31 76 - 5331331

Glasvezel Nijkerk

In Nijkerk zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Nijkerk beschikt over een eigen glasvezelring, waardoor bedrijven vrijwel overal gunstig kunnen worden aangesloten.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Meer over glasvezel in Nijkerk

Nijkerk beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur. Vanaf de centrale aan de Van Renselaerstraat vertrekken diverse glasvezelringen naar de omliggende wijken en bedrijventerreinen. Daarnaast is Reggefiber ook actief in Nijkerk en zijn er al diverse wijken voorzien van een eigen glasvezelnetwerk. Dankzij dit uitgebreide netwerk kunnen alle bedrijven gebruikmaken van goede breedbandvoorzieningen.

Glasvezel op bedrijventerreinen in Nijkerk

Nijkerk beschikt over een viertal bedrijventerreinen. Dankzij de uitgebreide glasvezelinfrastructuur in Nijkerk zijn er op al deze bedrijventerreinen mogelijkheden voor bedrijven om een glasvezelaansluiting te realiseren. Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar van opbouw, waardoor glasvezelverbindingen voor allerlei toepassingen binnen uw organisatie ingezet kunnen worden.

Arkervaart

Bedrijventerrein Arkervaart is met een oppervlakte van ruim 148 hectare hét grootste bedrijventerrein van Nijkerk. Op Arkervaart is na een succesvol vraagbundelingstraject een glasvezelnetwerk gerealiseerd. Alle bedrijven die op het bedrijventerrein een vestiging hebben kunnen eenvoudig en tegen aantrekkelijke voorwaarden op dit netwerk aangesloten worden.

Watergoor

Op bedrijventerrein Watergoor is enkele jaren geleden, samen met bedrijventerrein Nijkerk, een succesvol vraagbundelingstraject uitgevoerd waardoor het terrein beschikt over een eigen glasvezelnetwerk. Alle bedrijven die op Watergoor gevestigd zijn hebben hierdoor de mogelijkheid om tegen aantrekkelijke voorwaarden te beschikken over een eigen glasvezelaansluiting.

De Flier

Bedrijventerrein de Flier is een van de kleinere bedrijventerreinen van Nijkerk. Ondanks het feit dat De Flier een wat kleiner bedrijventerrein is, is het wel een van de eerste bedrijventerreinen in Nijkerk dat beschikt over een eigen glasvezelnetwerk. Doordat het glasvezelnetwerk op het terrein een groot succes is, heeft bedrijventerrein De Flier een hoge glasvezelbezettingsgraad. Dit gaf ook de aanleiding tot het aansluiten van de overige bedrijventerreinen van Nijkerk op het glasvezelnetwerk.

Arkerpoort

Bedrijventerrein Arkerpoort was een van de eerste bedrijventerreinen in Nijkerk waarop een glasvezelnetwerk is aangelegd. Dankzij dit netwerk kunnen bedrijven die in de straten van het terrein gevestigd zijn eenvoudig aangesloten worden.

Overige bedrijventerreinen in Nijkerk

Naast de reeds genoemde bedrijventerreinen zijn er ook op andere bedrijvenlocaties in Nijkerk mogelijkheden om te beschikken over glasvezel. Bedrijven die op Spoorkamp, Regio Foodvalley zijn gevestigd hebben ook de mogelijkheid om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk van Nijkerk.

Kosten van glasvezel in Nijkerk

Bij het aansluiten van uw bedrijf op het glasvezelnetwerk krijgt u te maken met zowel eenmalige als maandelijkse kosten. De eenmalige kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van waar uw pand zich bevindt ten opzichte van de glasvezel infrastructuur. Hoe kleiner de afstand tot het dichtstbijzijnde knooppunt waarop u kunt worden aangesloten, hoe lager de kosten. De maandelijkse kosten worden onder meer bepaald door de huur van de vezel, de gewenste snelheid voor internet en de contractduur. Aan de hand van de Postcodecheck kunt u inzicht krijgen in alle mogelijkheden en tarieven.