Glasvezel Nijkerk

In Nijkerk zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. Nijkerk beschikt over een eigen glasvezelring, waardoor bedrijven vrijwel overal gunstig kunnen worden aangesloten. De kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezelinfrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Nijkerk die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Overige locaties: Spoorkamp, Regio Foodvalley

In de provincie Gelderland ligt Nijkerk. Nijkerk is tevens de hoofdplaats van de gelijknamige gemeente en telt in totaal 41.400 inwoners. De stad is centraal gelegen tussen Eemland en de Veluwe. Na de Tweede Wereldoorlog is Nijkerk sterk gegroeid. De stad heeft verschillende Rijksmonumenten. Nijkerk is bereikbaar via de autosnelweg A28 en via de N301.

Voordelen glasvezel

Glasvezel kent veel voordelen. Als uw bedrijf is aangesloten op een glasvezel netwerk beschikt u over een enorm groeipad op het gebied van capaciteit en diensten. Een glasvezelverbinding is vele male sneller dan ADSL, SDSL, VDSL of een kabelverbinding. Glasvezelverbindingen zijn per definitie symmetrisch. Dat betekent dat de uploadsnelheid en de downloadsnelheid aan elkaar gelijk zijn. Samen met de hoge up-time van glasvezelverbindingen zorgt dat er voor dat glasvezel uitermate geschikt binnen uw bedrijf.

  • Modulair en schaalbaar
  • Toekomstvast
  • Uiterst betrouwbaar
  • Up-time SLA van 99,9 %

Kosten van glasvezel in Nijkerk

Bij het aansluiten van uw bedrijf op het glasvezelnetwerk krijgt u te maken met zowel eenmalige als maandelijkse kosten. De eenmalige kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van waar uw pand zich bevindt ten opzichte van de glasvezel infrastructuur. Hoe kleiner de afstand tot het dichtstbijzijnde knooppunt waarop u kunt worden aangesloten, hoe lager de kosten. De maandelijkse kosten worden onder meer bepaald door de huur van de vezel, de gewenste snelheid voor internet en de contractduur. Aan de hand van de postcodecheck kunt u direct inzicht krijgen in alle mogelijkheden en tarieven.

Postcodes:

3860 - 3863