Glasvezel Nijeveen

In Nijeveen zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Nijeveen beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor vrijwel overal bedrijven tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting kunnen realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerrein Spijkerserve

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Nijeveen, die gevestigd zijn op het bedrijventerrein Spijkerserve.

Capaciteit van Zakelijk Glasvezel

Een zakelijke glasvezelverbinding wordt standaard geleverd met een capaciteit van 1 Gbit/s. Op dit groeipad is het mogelijk om verschillende diensten en-/of services te stapelen, ter ondersteuning van uw bedrijfsvoering. Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar van opbouw, het is hierdoor mogelijk om over slechts een verbinding meerdere diensten af te nemen. Wanneer een capaciteit van 1 Gbit/s toch niet voldoende toereikend is voor de behoeften van uw organisatie, dan kan IP Visie op aanvraag en tegen een meerprijs deze capaciteit verhogen naar 10 of 100 Gbit/s.

Bekijk de glasvezeltarieven in Nijeveen

Zakelijk Glasvezel in Nijeveen kent zoals in de rest van het land haar eigen unieke glasvezeltarieven per locatie. De tarieven voor Zakelijk Glasvezel worden bepaald door de afstand tussen uw locaties het glasvezelnetwerk. Voor de eenmalige aansluitkosten geldt dat hoe makkelijker uw pand te koppelen is op het glasvezelnetwerk, hoe lager de aansluitkosten uitvallen. Controleer de mogelijkheden en actuele tarieven van Nijeveen in onze postcodecheck.

 

Nijeveen is gelegen in het buitengebied van de gemeente Meppel