+31 76 - 5331331

Glasvezel De Wierde in Nijehaske

Op bedrijvencentrum De Wierde in Nijehaske ligt een glasvezel netwerk van KPN. Alle bedrijven die in de straten van het bedrijvencentrum zijn gevestigd kunnen tegen standaard tarieven op dit netwerk worden aangesloten. De maandelijkse kosten voor een glasvezel aansluiting zijn onder andere afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Vestigingen koppelen met Zakelijk Glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel is het mogelijk om uw bedrijfsvestigingen aan elkaar te koppelen. Wanneer u twee of meer vestigingen aan elkaar doet koppelen, dan creëert u één centrale netwerkinfrastructuur die vele voordelen biedt. Bedrijfsvestigingen kunnen op verschillende manieren aan elkaar worden gekoppeld. Zo kan er voor een IP-VPN worden gekozen, waardoor de Quality of Service optimaal gebruikt kan worden. Het is ook realiseerbaar om uw vestigingen te koppelen met behulp van een Ethernet VPN of door een IPSEC-tunnel op te zetten, met eigen firewalls over het internet. Naast vestigingen is er ook de mogelijkheid om een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Op deze wijze worden werkzaamheden in de Cloud een stuk aangenamer, doordat er via een VLAN een directe koppeling wordt gemaakt naar uw eigen serverapparatuur in het datacenter.

Deel uw glasvezelverbinding op de Wierde

Om kosten te besparen kan er gekozen worden om met een andere partij een glasvezelverbinding te delen. Hiervoor dienen echter wel alle deelnemende partijen gevestigd te zijn in hetzelfde bedrijfspand. Een van de partijen zal worden aangesteld als hoofdcontractant en verantwoordelijk zijn voor de glasvezelaansluiting. Het is gebruikelijk dat de hoofdcontractant een deel van de eenmalige- en maandelijkse kosten voor de glasvezelverbinding doet doorrekenen naar de overige partijen. Alle diensten die per partij worden afgenomen zijn afgeschermd waardoor andere partijen geen toegang hebben tot uw dienstenpakket.