+31 76 - 5331331

Glasvezel Haskerveen in Nijehaske

Op het bedrijventerrein Haskerveen in Nijehaske ligt een glasvezel netwerk. IP Visie levert glasvezel tegen standaard tarieven aan alle bedrijven die die in de straten van het terrein zijn gevestigd. De maandelijkse kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel op Haskerveen bestellen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel aanvraagt, dan zijn er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u vereist. In de aanvraag dient opgegeven te worden van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Het is ook mogelijk om eventuele extra (vaste) IP-adressen aan te vragen. Om Zakelijk Glasvezel aan te vragen kunt u contact opnemen met een van onze consultants.

VoIP bellen via Zakelijk Glasvezel

Bellen over uw zakelijke glasvezelverbinding biedt een veilige en betrouwbare manier om uw telefoonverkeer via uw glasvezelverbinding af te handelen. Over slechts één verbinding worden data en telefonie gescheiden van elklaar getransporteerd. Er zijn een tweetal VoIP (Voice over IP) oplossingen waaruit u een keuze kunt maken. Zo kunt u uw huidige telefooncentrale voorzien van een SIP Trunk om zo te profiteren van de voordelen van IP. Daarnaast is het met Hosted Telefonie mogelijk om alle functionaliteiten van een telefooncentrale te huren.