Glasvezel Nijehaske

In Nijehaske zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Nijehaske beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, hierdoor kunnen bedrijven vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen in Nijehaske

Nijehaske beschikt over twee bedrijventerreinen. Op deze bedrijventerreinen is een glasvezelnetwerk aanwezig waarop bedrijven eenvoudig aangesloten kunnen worden. Met een capaciteit van 1 Gbit/s biedt Zakelijk Glasvezel een toekomstvast groeipad voor uw organisatie.

Haskerveen

Bedrijventerrein Haskerveen beschikt over een eigen glasvezelnetwerk. In vrijwel alle straten van het terrein zijn er voor bedrijven mogelijkheden om tegen aantrekkelijke voorwaarden te beschikken over een razendsnelle internetaansluiting.

De Wierde

Op bedrijventerrein De Wierde is ook een glasvezelnetwerk aanwezig. In vrijwel alle straten van het terrein zijn glasvezelvoorzieningen aanwezig, waardoor bedrijven eenvoudig aangesloten kunnen worden.

VoIP bellen via uw zakelijke glasvezelaansluiting

Het is mogelijk om op een veilige en betrouwbare manier te bellen via uw zakelijke glasvezelverbinding. Data- en telefonie worden hierbij gescheiden van elkaar getransporteerd over dezelfde verbinding. Er zijn een aantal VoIP (Voice over IP) diensten waaruit u een keuze kunt maken. Zo kunt u uw huidige telefooncentrale voorzien van een SIP Trunk om zo te profiteren van de voordelen van IP. Daarnaast is er met Hosted Telefonie of Microsoft Teams de mogelijkheid om alle functionaliteiten van een telefooncentrale te huren.


Nijehaske maakt onderdeel uit van de gemeente De Friese Meren