+31 76 - 5331331

Glasvezel Nijehaske

In Nijehaske zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Nijehaske beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, hierdoor kunnen bedrijven vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting realiseren.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Nijehaske die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Levertijd van Zakelijk Glasvezel in Nijehaske

De levertijd voor het realiseren van een nieuwe zakelijke glasvezelaansluiting bedraagt 3 tot 4 maanden. Reden voor deze doorlooptijd is dat er veel komt kijken bij het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting in Nijehaske. Zo is het opleveringsproces uitgewerkt in 20 deelprocessen en kent verscheidene levertijd vertragende factoren. Zo dienen er verschillende vergunningen te worden aangevraagd bij de gemeente, maar ook zaken als vorst, bouwvak, obstakels op de route (snel- / waterwegen) en nog meer factoren kunnen hierin een vertragende rol spelen.

VoIP bellen via uw zakelijke glasvezelaansluiting

Het is mogelijk om op een veilige en betrouwbare manier te bellen via uw zakelijke glasvezelverbinding. Data- en telefonie worden hierbij gescheiden van elkaar getransporteerd over dezelfde breedbandverbinding. Er zijn een tweetal VoIP (Voice over IP) diensten waaruit u een keuze kunt maken. Zo kunt u uw huidige telefooncentrale voorzien van een SIP Trunk om zo te profiteren van de voordelen van IP. Daarnaast is er met Hosted Telefonie de mogelijkheid om alle functionaliteiten van een telefooncentrale te huren.