+31 76 - 5331331

Glasvezel Loonse Waard in Niftrik

Op het bedrijventerrein Loonse Waard in Niftrik is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De eenmalige aansluitkosten zijn afhankelijk van de locatie van het pand. De maandelijkse kosten hangen af van de gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezeltarieven & mogelijkheden op Loonse Waard

Voor iedere locatie op bedrijventerrein Loonse Waard gelden unieke glasvezeltarieven. De geldende tarieven zijn gebonden aan de afstand van het glasvezelnetwerk tot uw pand. De eenmalige kosten zijn gebonden aan hoe gemakkelijk uw pand is te koppelen aan het glasvezelnetwerk. Geïnteresseerd in de geldende tarieven en mogelijkheden van uw locatie in Loonse Waard? Doe de postcodecheck voor uitsluitsel.

Zakelijk Glasvezel, een groeipad

De standaardcapaciteit van Zakelijk Glasvezel bedraagt 1 Gbit/s. Het is mogelijk om dit groeipad te vullen met verschillende diensten en services. Het is mogelijk om meerdere diensten af te nemen over één enkele verbinding dankzij de modulaire en schaalbare opbouw van glasvezelverbindingen. Wanneer de behoefte naar capaciteit groter is dan 1 Gbit/s, dan kunt u op aanvraag en tegen meerprijs deze capaciteit laten verhogen naar 10 Gbit/s.