Glasvezel Loonse Waard in Niftrik

Op het bedrijventerrein Loonse Waard in Niftrik (gemeente Wijchen) is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De eenmalige aansluitkosten zijn afhankelijk van de locatie van het pand. De maandelijkse kosten hangen af van de gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Glasvezeltarieven & mogelijkheden in Loonse Waard

In elke locatie in Loonse Waard gelden unieke glasvezeltarieven. De geldende tarieven zijn gebonden aan de afstand van het glasvezelnetwerk tot uw pand. De eenmalige kosten zijn gebonden aan hoe gemakkelijk uw pand is te koppelen aan het glasvezelnetwerk. Geïnteresseerd in de geldende tarieven en mogelijkheden van uw locatie in Loonse Waard? Doe de postcodecheck voor uitsluitsel.

Zakelijk Glasvezel diensten

Over een zakelijk glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Er zijn nog een hoop aanvullende diensten waaruit u een selectie kunt maken. U kunt dan denken aan diensten als VOIP bellen, Ethernet VPN, SIP-trunk, Zakelijk Pinnen en nog veel meer. U kunt zoveel diensten afnemen als u kunt passen op de glasvezel access met een limiet van 1 Gbit/s.

Doe de Glasvezel postcodecheck