+31 76 - 5331331

Glasvezel Nieuwvliet

In Nieuwvliet (Zeeuws-Vlaanderen) zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur. Door uw postcode te controleren krijgt u de actuele prijzen voor uw specifieke locatie.

Dit geldt ook voor Nieuwvliet-Bad

Doe de Glasvezel postcodecheck

Aanvragen van Zakelijk glasvezel in Nieuwsvliet

Bij het aanvragen van Zakelijk Glasvezel komen er een aantal zaken om de hoek kijken. Wanneer u een zakelijke glasvezelverbinding aanvraagt in Nieuwsvliet, dan zullen wij om een aantal gegevens vragen. Hierbij kunt u denken aan bedrijfsgegevens en locatiegegevens, maar ook naar de gewenste internetsnelheid. De dienst Zakelijk internet wordt standaard meegeleverd bij Zakelijk glasvezel. Wanneer u aanvullende diensten wenst te gebruiken, dan zult u deze diensten ook bij de aanvraag op moeten geven. U kunt aangeven dat u extra (vaste) IP-adressen wilt hebben. Tevens dient u bij de aanvraag ook uw voorkeur te geven voor een managed of unmanaged router. Voor uw aanvraag van Zakelijk glasvezel in Nieuwsvliet kunt u terecht bij onze consultants.

Meer informatie over de zaken en procedures die komen kijken bij het aanvragen van Zakelijk glasvezel, kunt u vinden op deze pagina.

Controleer uw glasvezeltarieven in Nieuwvliet

Iedere locatie in Nederland heeft zijn eigen unieke glasvezeltarieven. Dit geldt ook in Nieuwvliet. De tarieven zijn verbonden aan de afstand van uw bedrijfspand tot de glasvezelinfrastructuur. Hierbij geldt dat hoe eenvoudiger uw pand te koppelen is aan het glasvezelnetwerk, hoe lager de aansluitkosten zullen zijn. Om snel en gemakkelijk inzicht te krijgen in de tarieven en mogelijkheden in Nieuwvliet, kunt u een postcodecheck uitvoeren.


Nieuwvliet maakt onderdeel uit van de gemeente Sluis