Glasvezel Nieuwveen

In Nieuwveen zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Nieuwveen beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, voor bedrijven ontstaat hierdoor de mogelijkheid om tegen aantrekkelijke condities vrijwel overal een snelle internet aansluiting te realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Nieuwveen die gevestigd zijn op het bedrijventerrein Schoterhoek.

Zakelijk Glasvezel in Nieuwveen aanvragen

Indien u Zakelijk Glasvezel aanvraagt dan zijn er een aantal gegevens van u vereist. U zult ook de aanvullende diensten die u wenst af te nemen over de verbinding moeten opgeven. Extra (vaste) IP-adressen kunnen ook worden aangevraagd. Uw beslissing voor een managed of unmanaged router dient opgegeven te worden.

Zakelijk Glasvezel diensten

Over een zakelijk glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Naast Zakelijk Internet kunt u nog kiezen uit een hoop aanvullende diensten die u kunt afnemen. U kunt dan denken aan diensten als VoIP bellen, Ethernet VPN, SIP-trunk en nog veel meer. Elke dienst is gemakkelijk aanpasbaar, zolang de limiet van 1 Gbit/s van de glasvezel access niet overschreden wordt.