+31 76 - 5331331

Glasvezel Nieuwveen

In Nieuwveen zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op een glasvezelnetwerk. Nieuwveen beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, voor bedrijven ontstaat hierdoor de mogelijkheid om tegen aantrekkelijke condities vrijwel overal een snelle internet aansluiting te realiseren.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Nieuwveen die gevestigd zijn op bedrijventerrein:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel in Nieuwveen aanvragen

Indien u Zakelijk Glasvezel aanvraagt dan zijn er een aantal gegevens van u vereist. U zult ook de aanvullende diensten die u wenst af te nemen over de verbinding moeten opgeven. Extra (vaste) IP-adressen kunnen ook worden aangevraagd. Uw beslissing voor een managed of unmanaged router dient opgegeven te worden. Wenst u Zakelijk Glasvezel te realiseren op uw locatie? Neem dan contact op met een van onze consultants.

Zakelijk Glasvezel diensten

Over een zakelijk glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Naast Zakelijk Internet kunt u nog kiezen uit een hoop aanvullende diensten die u kunt afnemen. U kunt dan denken aan diensten als VoIP bellen, Ethernet VPN, SIP-trunk, Zakelijk Pinnen en nog veel meer. Elke dienst is makkelijk aanpasbaar, zolang de limiet van 1 Gbit/s van de glasvezel access niet overschreden wordt.

Postcodes in Nieuwveen

2441