+31 76 - 5331331

Glasvezel Nieuwstadt

In Nieuwstadt zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Nieuwstadt beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, bedrijven kunnen hierdoor bijna overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet verbinding realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk glasvezeltarieven in Nieuwstadt

In Nieuwstadt geldt dat voor Zakelijk Glasvezel de tarieven uniek zijn per locatie. De geldende tarieven zijn gebonden aan de afstand van het glasvezelnetwerk tot uw pand. Hoe gemakkelijker het is om uw aansluiting op het glasvezelnetwerk te realiseren, hoe lager de aansluitkosten zullen zijn. Om uitsluitsel te krijgen over de mogelijkheden en tarieven in Nieuwstadt is het noodzakelijk om een glasvezel postcodecheck uit te voeren.

Aanvullende diensten

Bij een glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Er zijn nog een hoop aanvullende diensten waaruit u een selectie kunt maken. Denk dan aan diensten als Ethernet VPN, SIP-trunk, Zakelijk Pinnen, VoIP bellen en nog veel meer. U kunt zoveel diensten afnemen als passen op de glasvezel access met een limiet van 1 Gbit/s.