Glasvezel De Meele in Nieuwleusen

Op het bedrijventerrein de Meele in Nieuwleusen ligt een glasvezel netwerk van KPN. Alle bedrijven kunnen tegen standaard condities worden aangesloten op dit netwerk. Diverse bedrijven aan de Rollecate en Kalkovenweg zijn al aangesloten.

De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Zakelijk glasvezelverbinding delen in de Meele

Om kosten te besparen kan er gekozen worden om met een andere partij de glasvezelaansluiting te delen. Alle partijen die meedoen aan deze constructie moeten gevestigd zijn hetzelfde fysieke pand Er dient een hoofdcontractant gekozen te worden die verantwoordelijk is voor de verbinding. De hoofdcontractant is zelf verantwoordelijk om indien gewenst de kosten van de glasvezelaansluiting door te rekenen naar de andere partijen. Vervolgens neemt elke partij hun gewenste diensten af bij direct bij IP Visie, zij worden ook individueel gefactureerd. Alle diensten zijn afgeschermd van de overige partijen om zo privacy te kunnen garanderen.

Uw verbinding Redundant uitgevoerd

Wanneer Internet van het grootste belang is voor organisaties, dan is redundantie de uitkomst. Met een Redundant uitgevoerde verbinding heeft u zekerheid over de uptime van uw internetverbinding Er zijn verschillende mogelijkheden voor een redundantie. Dit kan je onder andere bereiken door een verbinding af te nemen bij verschillende providers met een geografisch van elkaar gescheiden netwerk. Onze adviseurs kunnen u bijstaan bij het kiezen van de meest geschikte Redundante oplossing voor uw bedrijfssituatie. Zij weten u alles vertellen over redundantie en weten welke Redundante oplossingen bij uw bedrijfssituatie en wensen aansluiten.

Doe de Glasvezel postcodecheck