+31 76 - 5331331

Glasvezel De Meele in Nieuwleusen

Op het bedrijventerrein de Meele in Nieuwleusen ligt een glasvezel netwerk. Alle bedrijven die in de straten van dit bedrijventerrein gevestigd zijn kunnen tegen standaard condities worden aangesloten op dit netwerk. Diverse bedrijven aan de Rollecate en Kalkovenweg zijn al aangesloten.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk glasvezelverbinding delen op bedrijventerrein de Meele

Om kosten te besparen kan er gekozen worden om met een andere partij de glasvezelaansluiting te delen. Alle partijen die meedoen aan deze constructie moeten gevestigd zijn hetzelfde fysieke pand Er dient een hoofdcontractant gekozen te worden die verantwoordelijk is voor de verbinding. De hoofdcontractant is zelf verantwoordelijk om indien gewenst de kosten van de glasvezelaansluiting door te rekenen naar de andere partijen. Vervolgens neemt elke partij hun gewenste diensten af bij direct bij IP Visie, zij worden ook individueel gefactureerd. Alle diensten zijn afgeschermd van de overige partijen om zo privacy te kunnen garanderen.

IP bellen via Zakelijk Glasvezel

Via uw zakelijke glasvezelverbinding is het mogelijk om op een veilige en betrouwbare manier te bellen. Uw data en telefoonverkeer worden dan gescheiden getransporteerd over slechts een verbinding. IP Visie biedt haar klanten de keuze uit een tweetal VoIP (Voice over IP) diensten. Zo kan uw huidige telefooncentrale worden voorzien van een SIP-trunk om te kunnen profiteren van de voordelen van IP. Daarnaast is er de mogelijkheid om de functionaliteit van een telefooncentrale te huren met Hosted Telefnonie.