Glasvezel Nieuwleusen

In Nieuwleusen zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven en instellingen om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Nieuwleusen beschikt over een goede infrastructuur, waardoor het voor bedrijven een aantrekkelijke vestigingsplaats is. Daarnaast hebben bedrijven de mogelijkheid om vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting te realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen in Nieuwleusen

Nieuwleusen beschikt over drie bedrijventerreinen. Op deze drie bedrijventerreinen zijn er mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden.

De Meele

Bedrijventerrein De Meele is het grootste bedrijventerrein van Nieuwleusen. Op het terrein is een glasvezelnetwerk aanwezig, waardoor in vrijwel alle straten van het terrein eenvoudig en tegen aantrekkelijke voorwaarden glasvezelaansluitingen gerealiseerd kunnen worden.

De Grift

Op bedrijventerrein De Grift zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden. De Grift kent dankzij een vrijwel directe ligging aan de N377 een uitstekende bereikbaarheid.

De Evenboer

Op bedrijventerrein De Evenboer kunnen bedrijven ook aangesloten worden op het glasvezelnetwerk om zo te profiteren van de voordelen van razendsnel internet.

Vestiging(en) verbinden met glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel koppelt u eenvoudig eventuele nevenvestigingen. Zo creëert u een centrale infrastructuur die vele voordelen biedt. Het koppelen van vestigingen met glasvezel is te realiseren op verschillende manieren. Er kan gebruik gemaakt worden van een IP-VPN, waardoor Quality of Service optimaal gebruikt kan worden. Daarnaast is het ook realiseerbaar om andere panden te koppelen met behulp van een Ethernet VPN of een IPSEC-tunnel op te zetten met eigen firewalls over het internet. Naast het koppelen van eigen vestigingen is het ook mogelijk om een directe koppeling te realiseren naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Op deze manier wordt het werken in de Cloud veel aangenamer, doordat een directe koppeling wordt gemaakt via een VLAN naar uw eigen kast of serverapparatuur in het datacenter.