+31 76 - 5331331

Glasvezel Nieuwleusen

In Nieuwleusen zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven en instellingen om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Nieuwleusen beschikt over een goede infrastructuur, waardoor het voor bedrijven een aantrekkelijke vestigingsplaats is. Daarnaast hebben bedrijven de mogelijkheid om vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting te realiseren.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Nieuwleusen die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

VoIP bellen via Zakelijk Glasvezel in Nieuwleusen

Met Zakelijk Glasvezel is het mogelijk om op een veilige en betrouwbare manier te telefoneren via uw zakelijke glasvezelverbinding. Data- en telefonie worden gescheiden van elkaar getransporteerd over dezelfde verbinding. Wanneer u doet telefoneren via een glasvezelverbinding, dan maakt u hiervoor gebruik van de techniek Voice over IP (VoIP). Bij IP Visie zijn er een tweetal VoIP diensten waaruit u een selectie kunt maken. Zo is er de mogelijkheid om uw huidige telefooncentrale op locatie aan te sluiten op het IP-netwerk met behulp van een SIP Trunk. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om de functionaliteiten van een geavanceerde telefooncentrale te huren met Hosted Telefonie, tegen een maandelijks bedrag per gebruiker.

Vestiging(en) verbinden met glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel koppelt u eenvoudig eventuele nevenvestigingen. Zo creëert u een centrale infrastructuur die vele voordelen biedt. Het koppelen van vestigingen met glasvezel is te realiseren op verschillende manieren. Er kan gebruik gemaakt worden van een IP-VPN, waardoor Quality of Service optimaal gebruikt kan worden. Daarnaast is het ook realiseerbaar om andere panden te koppelen met behulp van een Ethernet VPN of een IPSEC-tunnel op te zetten met eigen firewalls over het internet. Naast het koppelen van eigen vestigingen is het ook mogelijk om een directe koppeling te realiseren naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Op deze manier wordt het werken in de Cloud veel aangenamer, doordat een directe koppeling wordt gemaakt via een VLAN naar uw eigen kast of serverapparatuur in het datacenter.