+31 76 - 5331331

Glasvezel Nieuwland

In Nieuwland zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Nieuwland beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, hierdoor kunnen bedrijven vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Voordelen van een glasvezelverbinding

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen die voor bedrijven interessant zijn. Met de groeiende vraag naar bandbreedte is Zakelijk Glasvezel een perfecte keuze met snelheden tot maar liefst 1.000 Mbit/s Niet alleen de downloadsnelheid is hoog, maar bij glasvezel is de uploadsnelheid altijd gelijk aan uw downloadsnelheid. Over een zakelijk glasvezelverbinding is het mogelijk om meerdere diensten af te nemen. Dit wilt zeggen dat uw overige lijnen opgezegd kunnen worden omdat glasvezel al deze lijnen gaat vervangen. Naast dit zijn er aan Zakelijk Glasvezel nog veel meer voordelen verbonden.

Levertijd van Zakelijk Glasvezel in Nieuwland

Zakelijk Glasvezel kent voor het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting een levertijd van gemiddeld 3 tot 4 maanden. Dit komt omdat er bij het aanleggen van een nieuwe glasvezelaansluiting een hoop komt kijken. Een oplevering is uitgewerkt in ongeveer 20 deelprocessen en kent een aantal vertragende factoren. Denk hierbij aan factoren als vorst, bouwvak, aanvragen van gemeentelijke vergunningen, obstakels op de route (snel-/waterwegen) en meer...


Nieuwland maakt onderdeel uit van de gemeente Vijfheerenlanden