+31 76 - 5331331

Glasvezel Nieuwkuijk

In Nieuwkuijk zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op een glasvezelnetwerk. Nieuwkuijk beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, bedrijven kunnen hierdoor tegen aantrekkelijke condities vrijwel overal een snelle internet verbinding realiseren.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Nieuwkuijk die gevestigd zijn op bedrijventerrein:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Voordelen van een glasvezelverbinding

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen die voor bedrijven interessant zijn. Op glasvezel kunnen uitermate hoge internetsnelheden gehaald worden, 1.000 Mbit/s of zelfs hoger op aanvraag. Daarbij geldt ook dat glasvezelverbindingen een gelijke uploadsnelheden hebben als downloadsnelheden. Over een zakelijk glasvezelverbinding is het mogelijk om meerdere diensten af te nemen. Zo hoeft u niet langer meerdere lijnen af te nemen bij uw provider. Naast dit zijn er nog veel meer voordelen verbonden aan Zakelijk Glasvezel.

Deel uw glasvezelverbinding in Nieuwkuijk

Om kosten te besparen kan er gekozen worden om met een andere partij de glasvezelaansluiting te delen. Een vereiste hiervoor is dat beide (of meerdere) deelnemers in hetzelfde fysieke pand gevestigd zitten. Een enkele partij (vaak de verhuurder van pand) wordt aangesteld als hoofdcontractant, en is verantwoordelijk voor de verbinding. In veel gevallen rekent de hoofdcontract een deel van de aansluit- en maandelijkse kosten van de glasvezelaansluiting door. Elke deelnemer neemt vervolgens hun eigen diensten af bij direct bij IP Visie, zij worden ook individueel gefactureerd. De diensten die elke partij afgenomen hebben staan los van elkaar, deze zijn voor andere deelnemers afgeschermd.