Glasvezel Nieuwkoop

In Nieuwkoop zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Nieuwkoop beschikt over een prima infrastructuur, waardoor bedrijven de mogelijkheid hebben om vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting te realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerrein de Olm

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Nieuwkoop, die gevestigd zijn op bedrijventerrein de Olm.

Bestellen van glasvezel in Nieuwkoop

Bij het aanvragen van Zakelijk glasvezel komen er een aantal zaken om de hoek kijken. Bij de aanvraag dienen wij van u een aantal bedrijfs- en locatiegegevens te ontvangen. In de aanvraag zult u ook de gewenste aanvullende diensten die u wilt gebruiken moeten aangeven en of u gebruik van een router wilt maken. Wanneer uw bedrijf behoefte heeft aan extra (vaste) IP-adressen, dan kunt u dit ook in de aanvraag vermelden. Om Zakelijk glasvezel aan te vragen kunt u contact opnemen met een van onze consultants.

Beschikbaarheid van Zakelijk glasvezel

In tegenstelling tot particulier glasvezel is Zakelijk glasvezel vrijwel overal beschikbaar in Nieuwkoop. Dit is mogelijk, omdat ieder bedrijf op eigen verzoek een individuele glasvezelverbinding kan laten aanleggen. Om de beschikbaarheid van Zakelijk glasvezel op uw locatie in Nieuwkoop te garanderen, raadt IP Visie u aan om een postcodecheck uit te voeren. Hoewel Zakelijk glasvezel vrijwel altijd bereikbaar is, kunnen er situaties ontstaan waarbij de eenmalige aansluitkosten hoog kunnen uitvallen. Wanneer bijvoorbeeld de afstand tussen uw bedrijfspand en de glasvezelinfrastructuur te groot is, zal dit hoge aansluitkosten met zich meebrengen. IP Visie biedt voor deze situaties aantrekkelijke alternatieven, zoals een straalzender of VDSL.