Glasvezel Nieuwerkerk aan den IJssel

In Nieuwerkerk aan den IJssel zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Nieuwerkerk aan den IJssel beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een razendsnelle internet aansluiting kunnen realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen in Nieuwerkerk aan den IJssel

Nieuwerkerk aan den IJssel beschikt over een tweetal bedrijventerreinen. Op beide bedrijventerreinen zijn er mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden. Zakelijke glasvezelverbindingen zijn modulair- en schaalbaar van opbouw, waardoor het mogelijk is om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding.

De Hooge Veenen

Op bedrijventerrein De Hooge Veenen is er een glasvezelnetwerk aanwezig. Bedrijven die in de straten van het terrein gevestigd zijn kunnen hierdoor tegen aantrekkelijke voorwaarden aangesloten worden. Bedrijventerrein De Hooge Veenen ligt direct aan de A20 en heeft een oppervlakte van 25 hectare.

Kortenoord

Op bedrijventerrein Kortenoord kunnen bedrijven ook gebruik maken van Zakelijk Glasvezel om zo over een snelle internetverbinding te beschikken.

Tarieven voor Zakelijk Glasvezel in Nieuwerkerk aan den IJssel

De tarieven voor Zakelijk Glasvezel in Nieuwerkerk aan den IJssel zijn voor iedere bedrijfslocatie uniek. Een bepalende factor voor deze tarieven is de afstand tussen uw bedrijfspand en de dichtstbijzijnde glasvezelinfrastructuur. Wanneer uw bedrijfspand gemakkelijker aangesloten kan worden op het glasvezelnetwerk, dan zullen de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker uitvallen. Met onze unieke Postcodecheck kunt u snel en gemakkelijk inzicht krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden van Zakelijk Glasvezel voor uw bedrijfslocatie in Nieuwerkerk aan den IJssel.


Nieuwerkerk aan den IJssel maakt onderdeel uit van de gemeente Zuidplas