+31 76 - 5331331

Glasvezel Nieuwer Ter Aa

In Nieuwer Ter Aa zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De eenmalige aansluitkosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie van uw pand en de afstand tot de glasvezel infrastructuur. De maandelijkse kosten worden onder andere bepaald door de gewenste snelheid voor internet.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk glasvezel is toekomstvast

Zakelijk Glasvezel wordt geleverd met een standaardcapaciteit van 1 Gbit/s. Dit betekent dat u beschikt over een enorm groeipad, zowel voor diensten als qua snelheid. Alle huidige ontwikkelingen op het gebied van internet volgen elkaar snel op. Met glasvezel is uw bedrijf klaar voor alle toekomstige ontwikkelingen, doordat u genoeg capaciteit heeft voor de diensten die u nu gebruikt, maar ook voor de diensten die u later wilt gaan gebruiken.

Mocht u desondanks toch capaciteit tekort komen? Dan kunnen wij op aanvraag en tegen meerprijs de capaciteit voor u verhogen naar 10 Gbit/s!

Glavezeltarieven in Nieuwer Ter Aa

De glasvezeltarieven in Nieuwer Ter Aa zijn verbonden met de locatie van uw bedrijfspand. De afstand tussen uw bedrijfspand en de dichtstbijzijnde glasvezelinfrastructuur bepalen de tarieven voor een glasvezelverbinding die voor uw locatie gelden. De aansluitkosten zijn afhankelijk van hoe gemakkelijk uw bedrijfspand te koppelen is aan het glasvezelnetwerk. Interesse in de mogelijkheden en de geldende tarieven van uw locatie in Nieuwer Ter Aa? Doe dan de glasvezel postcodecheck om snel inzicht te krijgen in de glasvezeltarieven voor uw locatie.


Nieuwer ter Aa maakt onderdeel uit van de gemeente Stichtse Vecht