+31 76 - 5331331

Glasvezel Nieuwendijk

In Nieuwendijk zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op een glasvezelnetwerk. Nieuwendijk beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, voor bedrijven ontstaat hierdoor de mogelijkheid om tegen aantrekkelijke condities vrijwel overal een razendsnelle internet aansluiting te realiseren.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Nieuwendijk die gevestigd zijn op bedrijventerrein:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel in Nieuwendijk aanvragen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel wilt aanvragen, dan hebben we een aantal gegevens van u nodig zoals bedrijfs- en locatiegegevens. Aanvullende diensten die u wenst te gebruiken zult u bij de aanvraag ook moeten opgeven. Ook extra (vaste) IP-adressen die zijn af te nemen zult u moeten opgeven bij de aanvraag. Betreft de glasvezelrouter heeft u keuze uit een managed of een unmanaged variant. Met uw aanvraag van Zakelijk Glasvezel kunt u terecht bij een van onze consultants.

Levertijd in Nieuwendijk

Om een nieuwe glasvezelaansluiting te realiseren dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. In Nieuwendijk komt er veel bij kijken om een fysieke glasvezelaansluiting te realiseren. Dit proces wordt onderverdeeld in zowat 20 deelprocessen met verschillende oplevertijd remmende factoren. Denk aan zaken als de bouwvak, vorst, obstakels op de route zoals snel- / waterwegen, gemeentelijke vergunningen en meer.