+31 76 - 5331331

Glasvezel De Wiers in Nieuwegein

Op bedrijventerrein de Wiers in Nieuwegein ligt een glasvezel netwerk. Bedrijven kunnen gemakkelijk en tegen standaard tarieven worden aangesloten op dit netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel delen op bedrijventerrein Wiers

Bent u met meerdere partijen gevestigd in hetzelfde bedrijfspand en wenst u kosten te besparen? Dan kan ervoor worden gekozen om een glasvezelverbinding te delen. Hierbij zal een van de partijen aangesteld worden als hoofdcontractant die de verantwoordelijkheid draagt voor de glasvezel access. Het is gebruikelijk dat een deel van de eenmalige- en maandelijkse kosten door de hoofdcontractant worden doorgerekend naar de overige partijen. Iedere partij heeft vervolgens de mogelijkheid om gewenste diensten rechtstreeks af te nemen bij IP Visie, iedere partij wordt hiervoor individueel gefactureerd. Alle afgenomen diensten staan los van elkaar en zijn afgeschermd voor de overige partijen.

Aanvullende diensten Zakelijk Glasvezel

Over een glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Naast Zakelijk Internet heeft u een vrije keuze in het afnemen van verschillende aanvullende diensten. Denk hierbij aan diensten als VoIP bellen, Zakelijk Pinnen, Alarm over IP, Ethernet VPN, SIP Trunk en nog vele andere diensten. De hoeveelheid diensten die afgenomen kunnen worden wordt bepaald door de capaciteit van de glasvezel access. Deze bedraagt 1 Gbit/s. U bent vrij om net zoveel diensten af te nemen als passen op de glasvezelverbinding, zolang de maximale capaciteit van de glasvezelverbinding niet wordt overschreden.

Bedrijventerrein Wiers