+31 76 - 5331331

Glasvezel Rijnhuizen in Nieuwegein

Op kantorenpark Rijnhuizen in Nieuwegein ligt een glasvezel netwerk van KPN. Alle bedrijven die in de straten van het kantorenpark zijn gevestigd hebben de mogelijkheid om tegen standaard tarieven op dit netwerk te worden aangesloten. De eenmalige- en maandelijkse kosten voor een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bedrijfsvestiging(en) koppelen met Zakelijk Glasvezel

Het is met Zakelijk Glasvezel mogelijk om gemakkelijk eventuele bedrijfsvestiging(en) aan elkaar te koppelen. Wanneer u vestigingen aan elkaar doet koppelen, dan wordt er één centrale netwerkinfrastructuur gecreëerd die vele voordelen kan bieden. Met Zakelijk Glasvezel kunnen bedrijfsvestigingen op verschillende manieren aan elkaar worden gekoppeld. Zo kan er gebruik worden gemaakt van een IP-VPN voor een optimale Quality of Service. Het is ook mogelijk om met behulp van een Ethernet VPN of een IPSEC-tunnel, met eigen firewalls over het internet, vestigingen aan elkaar te koppelen. Naast vestigingen is er ook de mogelijkheid om een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers n applicaties zich bevinden. Het werken in de Cloud wordt zo veel gemakkelijker doordat er directe koppeling wordt gemaakt via een VLAN naar uw serverapparatuur in het datacenter.

Bestel Zakelijk Glasvezel op Rijnhuizen

Bij de aanvraag van Zakelijk Glasvezel zijn er een aantal zaken die om de hoek komen kijken. Zo dient de aanvraag naast een aantal bedrijfs- en locatiegegevens te worden voorzien van de gewenste diensten die over de glasvezelverbinding moeten worden geleverd en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Er is ook de mogelijkheid om extra (vaste) IP-adressen aan te vragen. Met uw aanvraag voor Zakelijk Glasvezel kunt u terecht bij een van onze consultants.