+31 76 - 5331331

Glasvezel Ravenswade in Nieuwegein

Op het bedrijvencentrum Ravenswade in Nieuwegein ligt een glasvezel netwerk van KPN. IP Visie levert Zakelijk Glasvezel in alle straten van het bedrijvencentrum tegen standaard tarieven. De kosten zijn afhankelijk van de afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

VoIP telefonie en Zakelijk Glasvezel

Op een veilige en betrouwbare manier is het mogelijk om te telefoneren via uw zakelijke glasvezelverbinding. Hierbij worden data en telefonie gescheiden van elkaar getransporteerd over dezelfde glasvezelverbinding. Bij IP Visie heeft u de keuze uit een tweetal VoIP (Voice over IP) diensten. Zo kunt u met SIP Trunk uw huidige telefooncentrale op locatie voorzien van VoIP met de voordelen van IP. Daarnaast is het met Hosted Telefonie mogelijk om dezelfde functionaliteiten van een telefooncentrale te huren.

Levertijd van een glasvezelverbinding op Ravenswade

De levertijd voor Zakelijk Glasvezel bedraagt in het geval van een nieuwe aansluiting 3 tot 4 maanden. Bij het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting op Ravenswade komt er een hoop kijken. Zo is het opleveringsproces uitgewerkt in ongeveer 20 deelprocessen en kent verschillende factoren die de levertijd verder kunnen doen vertragen. Hierbij moet u denken aan factoren als vorst, bouwvak, aanvragen van gemeentelijke vergunningen, gesloten seizoenen* en meer...

*Gesloten seizoenen lopen in Nederland van 15 oktober tot en met 1 apri