+31 76 - 5331331

Glasvezel Plettenburg in Nieuwegein

Op het bedrijventerrein Plettenburg in Nieuwegein ligt een glasvezel netwerk. Bedrijven kunnen eenvoudig worden aangesloten op dit netwerk tegen standaard tarieven. De kosten van een aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router, contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bellen over uw zakelijke glasvezelverbinding

Bellen over een zakelijke glasvezelverbinding biedt een veilige en betrouwbare manier om uw telefoonverkeer af te laten handelen via uw zakelijke glasvezelverbinding. Over deze verbinding worden data en telefonie gescheiden van elkaar getransporteerd. U heeft hierbij de keuze uit een tweetal VoIP (Voice over IP) diensten. Zo kan uw huidige telefooncentrale eenvoudig worden ingezet met de voordelen van IP doormiddel van een SIP Trunk. Bent u niet in het bezit van een telefooncentrale? Dan is het met Hosted Telefonie mogelijk om de functionaliteiten van een telefooncentrale te huren.

Deel uw glasvezelverbinding op Plettenburg

Het is mogelijk om een zakelijke glasvezelverbinding te delen met andere partijen om zo kosten te besparen. Hierbij is het wel noodzakelijk dat alle deelnemende partijen zijn gevestigd in hetzelfde bedrijfspand. Een partij zal worden aangesteld als hoofdcontractant die verantwoordelijk is voor de glasvezel access. Het is gebruikelijk dat een deel van de eenmalige- en maandelijkse kosten door de hoofdcontractant worden doorgerekend naar de overige partijen. Gewenste diensten kunnen rechtstreeks worden afgenomen bij IP Visie, hiervoor wordt iedere partij ook individueel gefactureerd. Daarnaast zijn alle afgenomen diensten per partij afgeschermd, andere partijen hebben dus geen toegang tot uw diensten.