+31 76 - 5331331

Glasvezel Laagraven in Nieuwegein

Op het bedrijventerrein Laagraven in Nieuwegein ligt een glasvezel netwerk. In alle straten van het terrein is het voor bedrijven mogelijk om tegen standaard tarieven aangesloten te worden op dit netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Voordelen van een glasvezelverbinding

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen. Zo kunnen er op glasvezel ontzettend hoge internetsnelheden worden behaald van wel 1.000 Mbit/s en hoger. Daarnaast zijn glasvezelverbindingen symmetrisch van aard, waardoor de uploadsnelheid altijd even hoog ligt als de downloadsnelheid. Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar van opbouw, waardoor er meerdere diensten kunnen worden afgenomen over dezelfde verbinding. Naast dit zijn er nog vele andere voordelen verbonden aan een glasvezelverbinding.

Glasvezeltarieven & mogelijkheden van Zakelijk Glasvezel

Voor iedere bedrijfslocatie op bedrijventerrein Laagraven gelden unieke tarieven voor Zakelijk Glasvezel. Deze tarieven worden voornamelijk bepaald aan de hand van de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. Wanneer uw bedrijfspand gemakkelijk gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk, dan zullen de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker uitvallen. Om inzicht te krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden kunt u een Glasvezel Postcodecheck uitvoeren.

 Glasvezel Laagraven - Nieuwegein  Makro - Laagraven Nieuwegein  Tai-Pan Laagraven Nieuwegein