+31 76 - 5331331

Glasvezel Het Klooster in Nieuwegein

Op het bedrijventerrein Het Klooster in Nieuwegein ligt een glasvezel netwerk. Bedrijven kunnen eenvoudig worden aangesloten op dit netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Controleer uw tarieven voor Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Het Klooster

De tarieven voor Zakelijk Glasvezel op bedrijvenpark Het Klooster zijn uniek voor iedere bedrijfslocatie. Een bepalende factor voor deze tarieven is de afstand vanaf uw bedrijfspand tot het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. Wanneer uw bedrijfspand gemakkelijker gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk, dan zullen de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker uitvallen. Aan de hand van de Glasvezel Postcodecheck kunt u inzicht krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden.

Uw glasvezelverbinding op Het Klooster redundant uitgevoerd

Wanneer het voor uw bedrijfsvoering van cruciaal belang is dat u in verbinding staat met het internet, dan biedt redundantie een uitkomst. Met een redundant uitgevoerde glasvezelverbinding heeft u zekerheid over de uptime. Het toepassen van redundantie in uw organisatie kan op verschillende manieren. Denk bijvoorbeeld aan twee verbindingen van verschillende providers die gebruik maken van een geografisch gescheiden netwerk. Wenst u advies voor het kiezen van de meest geschikte redundante oplossing voor uw bedrijfssituatie? Dan kunt u hiervoor terecht bij een van onze adviseurs. Onze adviseurs weten u alles te vertellen over de verschillende vormen van redundantie en welke vorm het beste aansluit bij uw bedrijfssituatie.