+31 76 - 5331331

Glasvezel Fahrenheitbaan in Nieuwegein

Op het bedrijvencentrum Fahrenheitbahn in Nieuwegein ligt een glasvezel netwerk van KPN. In alle straten van het bedrijvencentrum wordt Zakelijk Glasvezel tegen standaard tarieven geleverd. De kosten voor een glasvezel aansluiting zijn onder andere afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Het groeipad van Zakelijk Glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel krijgt u standaard een capaciteit van 1 Gbit/s tot uw beschikking. Dit groeipad kan worden gevuld met verschillende diensten en services, die ondersteuning bieden bij uw bedrijfsvoering. Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar van opbouw, waardoor het mogelijk is om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding. Wanneer de capaciteit van 1 Gbit/s onvoldoende toereikend is voor de behoeften van uw organisatie, dan is er de mogelijkheid om deze capaciteit tegen een meerprijs uit te breiden naar 10 Gbit/s.

Tarieven voor Zakelijk Glasvezel op Fahrenheitbahn

De tarieven voor Zakelijk Glasvezel op bedrijvencentrum Fahrenheitbahn zijn uniek voor iedere bedrijfslocatie. Deze tarieven worden voornamelijk bepaald aan de hand van de afstand vanaf uw bedrijfspand tot het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. Wanneer uw bedrijfspand gemakkelijker gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk, dan zullen de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker uitvallen. Om inzicht te krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden, dan kunt u hiervoor gemakkelijk en snel een Postcodecheck uitvoeren.