Glasvezel Nieuwegein

In Nieuwegein zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Nieuwegein beschikt over een uitstekende infrastructuur zowel op het gebied van glasvezel. Dit zorgt er voor dat vrijwel alle bedrijven kunnen beschikken over een snelle internet verbinding.

Glasvezel in Nieuwegein

In Nieuwegein zijn er twee centrales: één aan de Kruyderlaan en één aan de Julianaweg. Vanuit deze twee knooppunten in het netwerk zijn glasvezelringen gelegd die als backbone dienen voor de complete infrastructuur in de omgeving. Glasvezel is beschikbaar op alle bedrijventerreinen en de kosten van glasvezel aansluitingen zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Bedrijventerreinen in Nieuwegein

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Nieuwegein, die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

  • De Wiers
  • Plettenburg
  • Het Klooster

Overige bedrijvenlocaties in Nieuwegein

Naast de grootste bedrijventerreinen van Nieuwegein zijn er ook op diverse andere bedrijvenlocaties voldoende mogelijkheden om aangesloten te worden op het uitgebreide glasvezelnetwerk. Bedrijven die op Laagraven, Ravenswade, Batau-Noord, Zuilenstein, Batau-Zuid, Lekboulevard, Blokhoeve, Doorslag, Vreeswijk, Merwestein, Fokkesteeg, Galecop, Zandveld en Rijnhuizen (omgeving Merwedekanaal) zijn gevestigd hebben ook de mogelijkheid om over een glasvezelaansluiting te beschikken.

Doe de glasvezel postcodecheck