+31 76 - 5331331

Glasvezel Nieuwegein

In Nieuwegein zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Nieuwegein beschikt over een uitstekende infrastructuur zowel op het gebied van glasvezel. Dit zorgt er voor dat vrijwel alle bedrijven kunnen beschikken over een snelle internet verbinding.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Nieuwegein die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Meer informatie over glasvezel in Nieuwegein

Nieuwegein beschikt over twee centrales: één aan de Kruyderlaan en één aan de Julianaweg. Vanuit deze twee knooppunten in het netwerk zijn glasvezelringen gelegd die als backbone dienen voor de complete infrastructuur in de omgeving. Glasvezel is beschikbaar op alle bedrijventerreinen en de kosten van glasvezel aansluitingen zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Voordelen glasvezel

Glasvezel kent veel voordelen. Als uw bedrijf is aangesloten op een glasvezel netwerk beschikt u over een enorm groeipad op het gebied van capaciteit en diensten. Een glasvezelverbinding is vele male sneller dan ADSL, SDSL, VDSL of een kabelverbinding. Glasvezelverbindingen zijn altijd symmetrisch. Dit betekent dat de uploadsnelheid en de downloadsnelheid aan elkaar gelijk zijn. Samen met de hoge up-time zorgt dat er voor dat glasvezel uitermate geschikt is voor elk bedrijf.

  • Modulair en schaalbaar
  • Toekomstvast
  • Uiterst betrouwbaar
  • Up-time SLA van 99,9 %

Kosten van glasvezel in Nieuwegein

Bij het aansluiten van uw bedrijf op het glasvezelnetwerk krijgt u te maken met zowel eenmalige als maandelijkse kosten. De eenmalige kosten van een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van waar uw pand zich bevindt ten opzichte van de glasvezel infrastructuur. Hoe kleiner de afstand tot het dichtstbijzijnde knooppunt waarop u kunt worden aangesloten, hoe lager de kosten. De maandelijkse kosten worden onder meer bepaald door de huur van de vezel, de gewenste snelheid voor internet en de contractduur. Aan de hand van de postcodecheck kunt u direct inzicht krijgen in alle mogelijkheden en tarieven.

Overige locaties in Nieuwegein

Batau-Noord, Zuilenstein, Batau-Zuid, Lekboulevard, Blokhoeve, Doorslag, Vreeswijk, Merwestein, Fokkesteeg, Galecop, Zandveld, Rijnhuizen (omgeving Merwedekanaal)