Glasvezel Nieuwegein

In Nieuwegein zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Nieuwegein beschikt over een uitstekende infrastructuur zowel op het gebied van glasvezel. Dit zorgt er voor dat vrijwel alle bedrijven kunnen beschikken over een snelle internet verbinding.

Meer informatie over glasvezel in Nieuwegein

Nieuwegein beschikt over twee centrales: één aan de Kruyderlaan en één aan de Julianaweg. Vanuit deze twee knooppunten in het netwerk zijn glasvezelringen gelegd die als backbone dienen voor de complete infrastructuur in de omgeving. Glasvezel is beschikbaar op alle bedrijventerreinen en de kosten van glasvezel aansluitingen zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Glasvezel op bedrijventerreinen in Nieuwegein

Nieuwegein beschikt over diverse bedrijventerreinen die allemaal beschikken over een eigen glasvezelnetwerk. Hierdoor kunnen alle bedrijven gebruik maken van goede breedbandvoorzieningen. Zakelijk Glasvezel heeft een zeer hoge up-time en bedrijven die de stap naar Zakelijk Glasvezel al gemaakt hebben beamen dat zij zelden tot nooit last hebben van storingen of onderbrekingen. Daarnaast kan glasvezel dankzij de modulaire- en schaalbare opbouw voor allerlei toepassingen binnen uw bedrijf ingezet worden.

De Wiers

Bedrijventerrein De Wiers is een van de grootste bedrijventerreinen van Nieuwegein. Het terrein is dichtbij de verkeersaders A2, A12 en A27 gelegen waardoor het bedrijventerrein gemakkelijk bereikt kan worden. Op bedrijventerrein De Wiers is een glasvezelnetwerk aanwezig. Op dit netwerk kunnen alle bedrijven die op het terrein gevestigd zijn gemakkelijk worden aangesloten.

Plettenburg

Bedrijventerrein Plettenburg vormt samen met bedrijventerrein De Wiers ook een van de grootste bedrijventerreinen van Nieuwegein. Op Plettenburg is er ook een glasvezelnetwerk aanwezig, waarop bedrijven gemakkelijk aangesloten kunnen worden om zo ook te kunnen profiteren van de voordelen die een zakelijke glasvezelaansluiting te bieden heeft.

Het Klooster

Bedrijventerrein Het Klooster beschikt over een oppervlakte van 105 hectare. Op Het Klooster is er een glasvezelnetwerk aanwezig. Vrijwel overal op het bedrijventerrein zijn er glasvezelvoorzieningen aanwezig. Dankzij de aanwezigheid van dit netwerk kunnen bedrijven niet alleen eenvoudig, maar ook tegen gunstige voorwaarden een aansluiting realiseren.

Overige bedrijvenlocaties in Nieuwegein

Naast de grootste bedrijventerreinen van Nieuwegein zijn er ook op diverse andere bedrijvenlocaties voldoende mogelijkheden om aangesloten te worden op het uitgebreide glasvezelnetwerk. Bedrijven die op Laagraven, Ravenswade, Batau-Noord, Zuilenstein, Batau-Zuid, Lekboulevard, Blokhoeve, Doorslag, Vreeswijk, Merwestein, Fokkesteeg, Galecop, Zandveld en Rijnhuizen (omgeving Merwedekanaal) zijn gevestigd hebben ook de mogelijkheid om over een glasvezelaansluiting te beschikken.

Doe de glasvezel postcodecheck