+31 76 - 5331331

Glasvezel De Tram in Nieuwe-Tonge

Op het bedrijventerreinde Tram in Nieuwe-Tonge is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De tarieven voor een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Controleer uw glasvezeltarieven op bedrijventerrein de Tram

Elke locatie in de Tram heeft haar eigen unieke glasvezel tarieven. Deze geldende tarieven zijn gebonden aan de afstand van het glasvezelnetwerk tot uw pand. De eenmalige aansluitkosten zullen lager uitvallen wanneer uw pand makkelijk te koppelen is op het glasvezelnetwerk. Controleer de mogelijkheden en actuele tarieven van de Tram in onze postcodecheck.

Zakelijk Glasvezel delen op bedrijventerrein de Tram

Een glasvezelverbinding is te delen met andere deelnemers, wanneer u de behoefte heeft om kosten te besparen. Hiervoor dienen beide (of meerdere) partijen gevestigd te zitten in hetzelfde fysieke pand. Een enkele deelnemer (vaak de verhuurder van pand) wordt aangesteld als hoofdcontractant, en is verantwoordelijk voor de verbinding. De hoofdcontractant is zelf verantwoordelijk om indien gewenst de kosten van de glasvezelaansluiting door te rekenen naar de andere deelnemers. Dan neemt elke partij hun gewenste diensten af bij direct bij IP Visie, zij worden ook individueel gefactureerd. De diensten die elke partij afgenomen hebben staan los van elkaar, deze zijn voor andere partijen afgeschermd.