+31 76 - 5331331

Glasvezel Nieuwe-Tonge

In Nieuwe-Tonge zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Nieuwe-Tonge beschikt over een uitstekende infrastructuur, waardoor bedrijven vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting kunnen realiseren. Speciale mogelijkheden zijn er op bedrijventerrein de Tram.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Levertijd van de glasvezelverbinding in Nieuwe-Tonge

Bij een nieuwe aansluiting bedraagt de levertijd van Zakelijk Glasvezel 3 tot 4 maanden. Er komt een hoop kijken bij het realiseren van een fysieke glasvezelverbinding in Nieuwe-Tonge. Dit proces bestaat uit ruwweg 20 deelprocessen met verschillende levertijd remmende factoren. Zo dienen er verschillende vergunningen worden aangevraagd, maar ook zaken als obstakels op de route, de bouwvak en nog veel meer.

Zekerheid op de uptime

Wanneer internet van het grootste belang is voor organisaties, dan kunt u kiezen voor redundantie. Door het kiezen van redundantie in uw verbinding heeft u zekerheid over de uptime. Er zijn verschillende varianten van een Redundante verbinding Zo kan je met een dubbele verbinding (elk van een andere provider) op geografisch gescheiden Onze adviseurs kunnen u bijstaan bij het kiezen van de meest geschikte Redundante oplossing voor uw bedrijfssituatie. Zij weten u alles vertellen over redundantie en weten welke Redundante oplossingen bij uw bedrijfssituatie en wensen aansluiten.


Nieuwe-Tonge maakt onderdeel uit van de gemeente Goeree-Overflakkee