Glasvezel Nieuwe Pekela

In Nieuwe Pekela zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Nieuwe Pekela beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities de mogelijkheid hebben om een razendsnelle internet aansluiting te realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen in Nieuwe Pekela

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Nieuwe Pekela die gevestigd zijn op het bedrijventerrein Holland Marsh.

Klaar voor de toekomst met Zakelijk Glasvezel

Een zakelijke glasvezelverbinding beschikt standaard over een capaciteit van 1 Gbit/s. Op dit toekomstvaste groeipad is het mogelijk om verschillende diensten en services te stapelen, ter ondersteuning van uw bedrijfsvoering. Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar van opbouw, hierdoor is het voor bedrijven mogelijk om over één enkele glasvezelverbinding meerdere diensten af te nemen. Wanneer de capaciteit van 1 Gbit/s onvoldoende toereikend is voor de behoeften van uw organisatie, dan kan IP Visie op aanvraag en tegen een meerprijs deze capaciteit uitbreiden naar 10 Gbit/s.

Zakelijk Glasvezel aanvragen in Nieuwe Pekela

Wanneer u Zakelijk Glasvezel doet aanvragen, dan zijn er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u vereist. Er zal daarnaast ook in de aanvraag aangegeven moeten worden welke diensten u over de glasvezelverbinding wilt afnemen en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Wanneer u gebruik wenst te maken van extra (vaste) IP-adressen, dan kunt u dit ook in de aanvraag opgeven. Om Zakelijk Glasvezel aan te vragen kunt u contact opnemen met een van onze consultants.


Nieuwe Pekela maakt onderdeel uit van de gemeente Pekela