+31 76 - 5331331

Glasvezel Nieuwdorp

In Nieuwdorp zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Nieuwdorp beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur waardoor bedrijven de mogelijkheid hebben om vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting te realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Voordelen van een glasvezelverbinding

Een glasvezelaansluiting kent vele voordelen, vrijwel allen zeer interessant voor bedrijven. Met Zakelijk Glasvezel bent u verzekerd van een snelle internetverbinding met snelheden tot 1.000 Mbit/s (of zelfs hoger op aanvraag). Ook is het zo dat de uploadsnelheid gelijk is aan de downloadsnelheid van een glasvezelverbinding. Een van de belangrijkste voordelen van een glasvezelverbinding is dat het mogelijk is over de verbinding meerdere diensten te leveren. Dit wilt zeggen dat uw overige lijnen opgezegd kunnen worden omdat glasvezel al deze lijnen gaat vervangen. Naast dit zijn er nog veel meer voordelen verbonden aan een glasvezelverbinding.

Zakelijk Glasvezel delen in Nieuwdorp

Wanneer u met meerdere deelnemers in hetzelfde bedrijfspand bent gevestigd, dan is er de mogelijkheid om een glasvezelverbinding te delen om zo kosten te besparen. Bij het delen van een glasvezelverbinding zal er een partij aangesteld moeten worden als hoofdcontractant. De hoofdcontractant is verantwoordelijk voor de glasvezelverbinding en betaalt hiervoor ook de eenmalige- en maandelijkse kosten. Het is gebruikelijk dat de hoofdcontractant een deel van deze kosten doet doorrekenen naar de overige partijen. Iedere partij heeft de mogelijkheid om gewenste diensten rechtstreeks af te nemen bij IP Visie, iedere partij zal hiervoor ook individueel worden gefactureerd. De diensten die door iedere partij worden afgenomen staan los van elkaar en zijn afgeschermd van de overige partijen.


Nieuwdorp maakt onderdeel uit van de gemeente Borsele