+31 76 - 5331331

Glasvezel Nieuw-Vossemeer

In Nieuw-Vossemeer zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Nieuw-Vossemeer beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, het is hierdoor voor bedrijven mogelijk om bijna overal tegen aantrekkelijke condities een razendsnelle internet aansluiting te realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezel in Nieuw-Vossemeer bestellen

Bij de aanvraag van Zakelijk Glasvezel zullen we om een aantal gegevens vragen. Denk hierbij aan bedrijfs- en locatiegegevens. U zult ook de aanvullende diensten die u wenst af te nemen over de verbinding moeten opgeven. Ook extra (vaste) IP-adressen die zijn af te nemen zult u moeten opgeven bij de aanvraag. Er wordt u ook gevraagd naar uw voorkeur voor een managed (beheerd) of een unmanaged (onbeheerd) router. Zakelijk Glasvezel kunt u bestellen bij een van onze consultants of doe een postcodecheck voor een prijsopgave.

Zakelijk glasvezelverbinding delen in Nieuw-Vossemeer

Een glasvezelverbinding is te delen met andere deelnemers, wanneer u de behoefte heeft om kosten te besparen. Een vereiste hiervoor is dat beide (of meerdere) deelnemers in hetzelfde fysieke pand gevestigd zitten. Een van de partijen moet aangesteld worden als hoofdcontractant en betaald de fysieke verbinding (glasvezel access). De hoofdcontractant is zelf verantwoordelijk om indien gewenst de kosten van de glasvezelaansluiting door te rekenen naar de andere deelnemers. Elke partij neemt vervolgens hun eigen diensten af bij direct bij IP Visie, zij worden ook individueel gefactureerd. De diensten die elke partij afnemen staan los van elkaar, deze zijn voor andere partijen afgeschermd.